Friends

image105
Nämnde jag tidigare att jag brukar flumma med Jennifer?
/ Valda

Hmm?

HALLIHALLÅ!
Måste berätta om min lilla vistelse på tunnelbanan på väg till träningen...
Jag sitter alltså på tuben när jag känner att det vibrerar i fickan, tar fram mobilen och kollar. Det är någon som skickat en fil till min mobil via bluetooth. Jag kollar mig såklart omkring men ser ingen misstänksam person så efter lite tvekan accepterar jag filen i alla fall. Jag får en bild på ett hjärta. Jag blir typ jätterädd så jag vänder mig om och kollar i vagnen men det är ganska mycket folk så jag ser inte alla och framför allt ingen person som ser ut att hålla på med mobilen. Kort därefter får jag ett till men denna gång accepterar jag inte och nästa station skulle jag av på så jag rusade där ifrån, verkligen rädd! Jag trodde seriöst typ någon skulle komma och våldta mig sedan. Som tur var klarade jag mig oskadd till ishallen och nu i efterhand kan det ju verka lite överdrivet men ja... Läskigt var det just där och då.
image104
Detta är vad jag fick skickat till mig.
/ Valda


Utverdering av Torsdag.

Dagens humör: Rätt bra humör och som vanligt när jag är med Jennifer så blir jag lite "halv"-flummig.
Dagens borde: Pluggat idag igen kanske?
Dagens frisyr: Toffs med snedbena
Dagens klädsel: Svarta stuprör, grå tröja och grå kofta.
Dagens planer: Skola och träning.
Dagens materiella vill ha: Vita converse
Dagens längtan: Sötsaker höhö
Dagens fundering: Tävlingen i helgen kanske?
Dagens beroende: Youghurt haha
Dagens tråkigaste: Vet faktiskt inte... att det inte är någon skola imorgon kanske, HAHA
Dagens person: Får väl säga min lilla bög Beata som jag pratar med på msn. <3
Dagens roliga: Flumtimmen på träningen med Jen´, Ida och Amanda.
Dagens låt: Typ någons av Jennifers depplåtar... hehe

image96
Vårt rosa fina trapphus. :)
/ Valda

Irriterande

Hemma...
Efter träningen åkte jag som sagt till Elias. Fick först stjuss av Johanna hem för att lämna grejorna och sedan till Brorsan. Väl där käkade vi och lite så och sen åkte jag och Mami tvärbanan hem. Mami hittade inte sin remsa och så kom han som kollar biljetterna och stod och väntade på att hon skulle hitta biljetten. Hon frågade om han kunde gå vidare och kolla de andra under tiden som hon letade men nej, det var tydligen emot deras regler så han stod kvar och verkligen stirrade ut oss, jättestressande. Vi frågade sedan om vi kunde köpa en sms- biljett istället då eftersom vi inte hittade biljetten men återigen nej, man skulle tydligen ha med sig den redan innan man gick på tåget, så ja det hela slutade med att vi blev avslängda på Liljeholmen. Alltså seriööööst! GUBBJÄVEL! När vi köpt en biljett där och väntat en kvart på nästa så hittade Mami biljetten... så typiskt men man blir ju inte lite stressad när han står och trampar och granskar en medan man letar. BLÄÄÄÄ men han gör väl bara sitt jobb antar jag även fast man kanske skulle kunna agera på lite olika sätt i den situationen.
Nu: Köra min vanliga bloggrunda, göra mig iordning och sen sova!
Ha det bra!
Sleep well.

image95

Jennifer,

Hej alla läsare!
Idag har jag insett att S, en lärare verkligen hatar mig. Jag måste bara berätta. Jag kan varan för lite tråkig läsning. Men iallafall; På spanskan så ska man typ säga vad ett ord betyder, jag vet då att det betyder smilgropar. Så jag räcker upp handen, bara jag ingen annan. & S står där uppe & totalt ignorerar mig! Hon drar den vanliga kommentaren: Är det någon som kan..? Jag ger ifrån mig ett litet ljud. Så räcker någon annan upp handen, låt oss säga Matilda. S: Matilda? Matilda: Smilgropar. Jag: AARRGH. Sen så är det ingen som kan, så jag räcker upp handen utan att veta vad det betyder. S dröjer lite, frågar ifall nååååågoooon kan, men tar tillslut mig för att ingen annan kan, eller ens vill. S: Jennifer? Jag: Nej jag ville bara se om du tog mig när jag räckte upp handen. S: Men vad betyder lalalalalala? Jag: Jag vet inte, jag har inte en blekaste aning. S: Men gissa! Jag: Men nej. S: Men titta i boken, vad har hon som vi inte har sagt? Jag: Men jag vet inte!! S: Men chansa. Anton viskar: Ääääärrrrrr. Jag: Ett ärr? S bittert: Bra. Jag: Men jag såg inte att detdär var ett ärr, såg bara ut som tryckfel, kunde väl inte jag veta. S bryr sig inte om mig, utan fortsätter bara. Utan att låta mig svara på något mer den lektionen. Jag kan ju bara säga att hon hatar mig mer nu, Haha. Med det gör mig riktigt irriterad! För detta har nämligen inte hänt enstaka gånger, utan det händer mig Ofta. Jag blir verligen skitsur, jag ska gå till skolledningen med detta tror jag, för jag vet vissa som känner likadant. S är en av dom värsta som gör så.

Har en lärare någon gång gjort något som är opassande, eller särbehandlat vissa elever? Kanske ignorerat dom som kan, eller dom som inte kan? Vad har hänt just er därute? Skriv & Berätta!

/Jennifer.

Onsdag

Sitter på engelskalektionen och jobbar med mitt arbete om Johnny Weir. Efter den här lektionen ska jag försöka få tag i min tyskalärare för att planering. Efter skolan bär det av till träningen och sedan ikväll ska jag åka hem till Elias och äta förmodligen.
Nu: Jobba lite till innan det är dags för mig att bege mig ifrån skolan.
Bye bye lingonpaj!

/ Valda

Ny kategori,

Här ska ni få en ny kategori alla läsare!
*trumvirvel* ... Inredning!
Jag kommer att hålla i denhär kategorin nästan
helt själv (?), antagligen iallafall, haha. ;)
Så i fortsättningen kan ni läsa om inredning alla söta! :D.
image91
Foto: Härifrån
/Jennifer.

Nytt svenskt rekord

För att följa upp det jag skrev om Susanna Kallurs jakt på ett nytt svenskt rekord så kan jag nu ta och meddela att det är satt. 7,75 blev det nya svenska rekordet och hon utklassede motståndet i Göteborg. Tekniken stämde bra så då var det bara att ösa på var Sannas kommentar. Kul tycker jag! Gillar både Susanna och syster Jenny, de verkar så trevliga och glada.

Foto: Kamerapress, aftonbladet.se
/ Valda

Dagens...

Dagens humör: Rätt glad, lite flummig i mellanåt.
Dagens borde: Pluggat
Dagens frisyr:  Knut mitt på huvudet.
Dagens klädsel: Förmiddagen jeans och en tjocktröja, eftermiddagen/kvällen leggings och tunika.
Dagens planer: Titta i lite affärer, träffa Jennifer och Rebecca.
Dagens materiella vill ha: Jeans
Dagens längtan: Papi som är i L. <3
Dagens fundering: Att jag borde plugga mer...
Dagens beroende: Ätbara saker
Dagens tråkigaste: Att jag ätit som jag vet inte vad. :P
Dagens personer: Mami, Rebecca och Jennifer.
Dagens roliga: Vistelsen hos Beccis.
Dagens låt: Apologise

image89
Härlig bild på mig i Lollos port! HAHA
/ Valda

En liten vinterbild, påväg hem från en liten träning...

Hej!
Idag har vi som sagt haft bloggmöte. Väldigt dramatiskt. Ni skulle bara veta vad som utspelar sig bakom Theplace:s lyckta dörrar. Här postar jag en liten vinterbild. Den ser så patetiskt rolig ut.


image87

Mössa:
Abercrombie&Fitch

Dagens.

image88

Stickad tröja: Acne
Jeans: Cheap M
Örhängen: Indiska

Bloggkväll?

Idag har vi tjejer haft Bloggträff!
Vi har samlats, alla tre,
med våra datorer. Ätit gott, pratat &
diskuterat, delat åsikter &
drivit med folk på msn, haha.
Kul har vi haft ikväll, men
Vad har ni gjort denna kväll i januari?

Nu: Dags för mat med mackor & soppa, Gott!
Beccas egna lilla kryddning;)
Haha, det kommer säkert smaka gott.. :D.
image86
/Jennifer.


middag

nu ska jag, rebecca och jennifer äta vår goda mat som vi tillagat. smaskiiigt!
bye bye lingonpaj
/ Valda

Outfit.

Här har ni en gammal outit som inte fått glänsa i strålkastarljuset ännu.
image83

image84image84
skorna jag trippar runt i helatiden är kinaskor från någon liten butik vid hötorget, jeansen är CheapM., den gråa saken är från insight & scarfen är en gåva från min kusin Jocke. <3
/ Jennifer.

Dagens

image81
Svart stickad tröja: HM new york
Blå jeans: CheapM
Skärp: Mormors gamla
Örhängen: Indiska

/ Rebecca

Juno

Juno är en riktigt bra film.
Skratt, generande ögonblick och en hel del kärlek bjuder denna fina tonårsfilm på.
Jag rekommenderar den varmt om du gillar filmer såsom Mean girls. Den brukar falla de flesta i smaken...

Eftersom den var en riktigt go' film som många unga nog kan känna igen sig i, så ger jag den härmed:

image82

Juno får 4 Theplace/TheHus av 5 möjliga!

/Rebecca


Lunch på Il Piato

image79
image80
Här är min otroligt goda lunch från Il Piato. Det är en grekisk sallad och den var verkligen jättegod. Rekomenderar Il Piato starkt!
/ Valda

Systrarna Kallur

En liten sportnyhet...
Jenny Kallur ställer in sin innomhussesång 2008 efter bara en tävling. Hon måste slipa på sin teknik och känner dessutom av en gammal skada. Men hon deppar inte för det utan hon är snarare laddad för att sedan komma tillbaka till utomhussesången. Teknik behöver tid att nötas in och därför hoppar hon över tävlingssesången innomhus i år.
Tvillingsyrran Sanna däremot strävar efter nytt rekord. Hon har utvecklats enormt de senaste 3 åren och både hennes förra tränare, Agne Bergvall, och hennes nya nurvarande, Torbjörn Eriksson, tror att rekordet finns inom räckhåll.


Sanna och Jenny Kallur :)

Tisdag,

Hej allihopa!
Idag har det vara tillbaka till skolan igen. Alla frågade mig om jag var hög? Men jag kan ttyp fatta det, som jag garvade för Ingenting(!). Kommer in i matsalen & ska ta mig en knäckemacka. Tar upp en rågi & en smörkniv. Tittar på smörkniven, & Brister ut i skratt. Folk måste ju tycka att jag är helt störd, hmm, någon måste ju stå för den delen &så .. (a). Det hände faktist på alla lektioner när jag tänker efter. Haha. & så spanskan kan man ju säga att jag var fokuserad, NOOT! Jag kan ju bara säga att Jack är rolig, uhm kolla liksom vad han skrev på min bänk förra veckan, HAHA.
image78
Foto: By Jennifer.
/Jennifer.

Wohooo!

Isabella, räddaren i nöden. Fick nämligen precis reda på att vi inte har någon idrott imorgon och det är jääävligt nice om man får uttrycka sig så. Det innebär en fet jäkla sovmorgon och sen åker jag och köper lunch på något av de nya ställena man får välja på och så ska jag ju sova hos Rebecca imorgon. Jennifer ska också vara där.
Nu: Göra iordning sängen och så innan jag ska lägga mig och läsa lite mm innan jag ska sussa.
NATTI!
image77

Prints.

På tisdag börjar SAS ta fingeravtryck på de som reser från Arlanda och Landvetter. Skälet är att man vill kontrollera att den som checkat in med bagaget är samma person som går ombord på planet.

Nu gäller det bara inrikesflyg men i framtiden kan det komma att omfatta utrikesresenärerna.

Mindre flygplatser som Kallax i Luleå har redan infört fingeravtryckskontroll eller så kallad biometrisk kontroll.

Jag tycker detta verkar superbra. Hur många morgnar har man inte vaknat upp och insett att ens pass är borta en timme innan flygning? Panik, panik. Plus att med detta så blir det näst intill omöjligt att fuska- ingen terrorist smiter förhoppningsvis inte på. Vad tycker du?





Artikeln tagen härifrån: Aftonbladet text-tv Publicerad: 2008-01-28

/Rebecca


Ekologiskt värre. Eller bättre?

Valda är inne. Med sin ekologiska stil så bara är hon så rätt i vår, för det är eko som gäller. Men även Jennifer har lyckats. Att vara veggie är också någonting som varje fashion-freak ska sträva efter. Annars:
Soppsortering, tvättstreck och hampa, lin och ull. Och med ekologisk följer också hälsosam, ett inslag som kom kanske precis i rätt tid. Nu slipper man alla dessa konstiga ideal. Nu är det inne att vara normal. Hoppas bara trenden sitter i. Så det skapas en stil. Det kan rädda många!
Annars tycker jag bara att det är så härligt med alla kossor, gröna val och allmänt ekologiska alternativ. Som körsbär på glassen har även Dove startat en kampanj-forrealbeauty. Checka in den här.

Jag gillar det. Vad tycker ni?

Ekologiska kläder.

Bild tagen från Google/Käthes.

//Rebecca

Träning

Hemma från träningen. Efter ispasset körde vi fys/core. För er som inte vet vad det är så är det styrketräning till musik och det är verkligen såååå jobbigt! Kommer ha träningsverk imorgon. Framför allt i mage, axlar och höftböjaren. Kan verkligen rekomendera core. Finns core-pass på S.A.T.S vet jag för hon som vi har när vi har core jobbar där. Vi har även kört pilates och arobics med henne och det är verkligen jätteroligt!
Nu ska jag snart ta mig ett bad tror jag och klockan nio ska jag se på American Idol.
Hur har ni haft det idag?
image76
/
Valda

Ny header?

Hej, sidan är under konstruktion.
Jag håller på med en ny header,
& design. Hoppas att ni kommer
att gilla det nya resultatet sedan!
image75
Foto: Taken By Jennifer.
/Jennifer.


Du är min ängel - Sofijah.

Har ttyp bara lyssnat på den där låten heladagen. har åkt till min gamla skola idag, & jag fick tillbaka mina saker jag glömde hos en gammal kompis där i tisdags. Sedan åkte jag till min mammas jobb, & vi gick ut på rean & köpte ett par jeans. CheapM. Fyndade dom för hundralappen! Jag ska nog ta med mig mamma på stan & tigga till mig lite kläder någon dag, hmm.
Vad har du gjort idag?

image74
Foto: By Jennifer.



Hitech is new. Old people...well..they're just old..

Jag tycker att det är rätt kul med äldre människor som paras ihop med tekniska saker. Det funkar bara inte. Till exempel om man går ute på stan och så ser man en äldre kvinna stå och pilla med sin lilla telefon. Oftast kisande. Och oftast stående. Inte gående. Så fort ett SMS mottas så stannar personen i fråga upp, gräver efter telefonen och svarar. Allt detta utan att ta ett enda steg. Koncentrationen bara strålar ut. Själv är jag alldeles för stressad för att kunna stanna upp. Bara det faktum att jag får ett sms får mig av någon anledning att öka farten.

Det är nästan så att man blir lite avundsjuk.

/Rebecca


 


Carmex

Tänkte starta en liten kategori som heter Skönhetstips. Där lägger vi in våra allra bästa Skönhetstips!

Här kommer "the icebreaker".

Världens bästa läppcerat måste vara Carmex. Om ni är i USA så MÅSTE ni bara köpa denna billiga mirakelkur för läppar och ja- i princip allt.

Carmex fixar torra läppar på ett ögonblick och "plumpar" upp dem. Nackdelen är att det kan svida lite om man är nybörjare men ju mer man använder Carmex, desto mindre känns det. Ni vet när man blir sådär röd under näsan efterman har snytit sig många gånger, om man är röd någonstans eller om man har torra läppar så tar Carmex bort det. Fast du kan i princip använda det till allt. Det är som den kända och populära Aloe-vera krämen som alla använder. Nackdelen med den är att den brukar vara rätt dyr. Carmex kostar ingenting om man jämför. Den har till och med fått pris och är nyintroducerad i Sverige.
CARMEX är bäst, speciellt eftersom det är så få som känner till den (i Sverige)...
Nu när jag avslöjat mitt bästa tips måste ni göra samma sak, vilken är eran "mirakelkur"?
Carmex kan köpas här.
image73
Made by R


xoxo,
Rebecca- med Carmex på läpparna...

Kanon och Kalkon

Vill bara ta och meddela att TV4-sportens "kanon och kalkon" idag sändes för sista gången. I tio år har den hyllat och hånat idrottsprstationer mm, men nu har TV4 bestämt sig för att sluta med "kanon och kalkon" och istället ska Patrik Ekwall få mer plats. Jag tycker personligen att det var bland det roligaste på TV4-sporten, liksom en sammanfattning på både bra, fantasktiska, dumma och konstiga grejor som hänt i sportvärlden. Samtidigt förstår jag att man efter tio år vill satsa på något nytt och de räknade även med tittarsuccé sista gången nu idag i och med tillbakablickar mm från tiden med "kanon och kalkon".
Bild från Aftonbladet.se
/Valda

Helgen

image68image70

image71
Här kommer lite bilder från helgen! Låt bilderna tala för sig själva... haha !

Genom Helvetet - Tina Nordlund

Hej.
Jag kom hem från träningen för ett litet tag sen, har just ätit en skål yoghurt med linfrön, solrosfrön & råggryn i, gott! Även en toblerone slank ner, men imorgon är det måndag & då ska jag vara duktig. Fram till helgen såattsäga;). Haha. Har förövrigt inte någon skola imorgon, Underbart!. Snart ska jag hoppa in i duschen, & sen städa upp lite för att sedan slå mig ned & läsa min bok, Genom Helvetet - Tina Nordlund. Handlar om en tjej som spelar fotboll, & sedan får anorexia. Läskigt. Jag tänkte däremot att det kan vara en bra sak att skriva om. Ett boktips. Så när jag är klar kan jag skriva en recension på den, vad säger ni? Kan det kanske vara lite intressant? Men då får ni stå för lite av boktipsen. Vet du någon bra bok? Någon fascinerande, rolig, dramatisk, smetig eller romantisk bok? Skriv, jag vill veta vad ni läser, & vad jag kan ta & börja läsa!
image67
Bild lånad härifrån.
/Jennifer.

Electronics is forever, baby..

2000-talet. Tänk vad man använder elektroniken. Vad skulle till exempel jag vara utan min dator? Som en vän sa; "Friends without computers? There are no such friends...Living in the 50:s, are we, ehr? " Att det finns folk som inte har dator, tv, mobil, Ipod och annan livsviktig elektronik är för mig totalt otänkbart. Men så kom jag då att tänka på Amish-folket som lever i USA och vissa andra ställen på jorden (elektronikens och allt annats moder). Efter denna tankegång blev jag något konfunderad. Så jag släppte resonemanget.

Just nu sitter jag med min datorn i knäet och googlar runt lite på olika bloggar. Medans detta sker lyssnar jag på lite skita-braa Musik. Och allt detta medans TV:n står på ljudlös framför mig..

Vilken elektronik är viktig för dig?




xoxo
Rebecca


Kul

Sitter här i min säng, Rebecca ligger typ halvdöd bedvid mig, Jennifer vet jag inte vad hon snackar om och Sofie tvättar typ bort sitt smink. Haha vi har haft det superkul, supertrvligt och det har varit allmänt suuuuuper. Känner mig lite halvt flummig och ska väl typ ha lite tjejsnack med tjejorna innan vi ska sova.
Det vi har gjort idag... jag och Jennifer kollade runt lite på stan innan vi drog till Hornstull och solade, så nu är vi bruna och fina. Sen åkte vi hem till Rebecca och var där och drog vi och köpte mat till mig och Sofie och ja så har vi haft allmänt kul. Nu är vi som sagt hemma hos mig.
Nu ska vi tagga!
Bye

Dagens klädsel.

image65
Dagens outfit:
Väst:
Canada Goose
Kofta: Lyle&Scott
Tunika: Diesel
Uggs: By Ugg
Halsduk: HM
Väska: Louis Vitton

/ Valda

Jennifer,

Hej!
Nu ligger jag i Valdas sköna tempursäng & avnjuter lite yoghurt med pumpafrön & linfrön. Vi ska snart köra sanning & konka. Haha. Hoppas att ni kommer ha en bra natt (?). Uhm, ta inte det där fel! ;P.
Bilden ?http://www.wasserbetten-sitzmoebel.de/tempur/druckverteilung-tempur-matratze.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
/Jennifer.

Hej!

Dags för lite uppdatering vad det gäller Europeiska mästerskapen i konståkning. Svenska Viktoria Helgesson fick till ett hyffsat åk med en del småmissar men med bra piruetter och fin åkning (älskar hennes dräkt!). Vicky slutade på en 18:e plats totalt. Carolina Kostner höll sin första plats med ett vackert åk. Sarah Meier fick till ett mycket bra åk och vann friåkningen men kom totalt 2:a. Trea slutade en av finskorna. En mycket spännande final i och med att det var jämt efter kortprogramet så det var kul!

/ Valda


Mrs. R,


 

Nu har jag haft kul. Vi har haft bloggmöte och delat upp ämnena som vi ska skriva om. Även tagit väldigt mycket bilder.
We also noticed that Jenni is a LINSLUS.
Nu håller vi på och spelar ett konstigt spel, jag tror att det är en ordlek men jag är inte riktigt säker. Hmm. God this is boring, Jennifer håller på och berätta om sitt dåliga bajssystem..HMM...Blanda aldrig linser och majs..

Idag såg jag Adam Tensta på Rådhusets t-banestation! Han såg väldigt fräsh ut med lila halsduk och keps på sne. Han pratade typ med sin manager...! (som om det var coolt)..lite kanske :)

xoxo
Rebecca


Adam Tensta- utan keps.

Cookie-time

Uthärdade skolan idag, det var faktiskt inte så farligt som jag trott, riktigt kul faktiskt.
Nu sitter jag och käkar en varm American Cookie! (Sofies)...Idag har jag varit värsta glupsk, har fått i mig en semla, kärleksmums, en bulle, en cookie och en massa kex...Inte bra alltså!


MUMS!

Vill ha.

Jag vill ha ett par nya jeans, men jag verkligen Hatar att köpa jeans. Jag åker som sagt konståkning, & man får väldigt biffiga lår av det. Inget jag klagar på direkt, men jeans kan ju inte sitta snyggt på mig. för mina vader är absolut inte lika biffiga. Så dom sitter liksom inte så snyggt. Har du samma problem? , Ge mig massa tips tack!
/Jennifer.
image63

Lördag

Godmorgon!
Har ätit en god frukost och ska snart göra mig iordning. Är lite oklart ännu vad jag ska hitta på idag/ikväll men det kommer vi nog fram till snart.
Ha en bra lördag!

image62
Nu har min älskade Maddie åkt till Thailand och lämnat mig här i kylan!
/Valda

skola,

God morgon alla.
Som ni kanske har läst så har jag skola idag.
Sen ska jag till söta lilla bromma så kan alla kolla snett på mig,
för att dom undrar vad fan jag gör där, haha.
Vad ska ni göra idag?
image59

Denhär tröjan är mammas gamla, visst är den underbar? Köpt på Åhlens för en herrans massa år sedan, år 1985 om jag inte minns fel! & Den har gått igenom en del &så..(se lilla bilden)
/Jennifer.

EM

Måste ju uppdatera er konståkningsintressearde personer som läser denna blogg, om det är någon (?). Vicky Helgesson från Sverige klarade Em-debuten bra. Stod på benen i hela programet med några småmissar men fin presentation. Carolina Kostner leder, sedan två finskor på 2:a och 3:e plats (älskar alla finskors program, åkning och dräkter måste jag säga) och Sarah Meier på en fjärde plats. Det är väldigt jämt i topp så det blir spännande i friåkningen imorogn!
Nu: Titta lite på konståkningen och sen sussa.
Bye bye lingonpaj
image58
God natt!!!


Dagens önskeoutfit

image53image54image55  .image57 Denna outfiten skulle jag inte tacka nej till. Väskan är en Bayswater från Mulberry, så tidlöst snygg. Jeansen är ett par mörkblåa raka i modellen från True religion och skorna är ett par klassiska vita converse. Jackan är från märket Elvine. Åhh ge mig massa cash så jag kan shooopaaaa massor!


Imorgon!

Usch. Imorgon är det skola, kan det vara värre? Lärarna har till och med fått till det sådant att det blir på redovisningar och labbrapporter...Treevligt...

Annars kom mamma hem idag!

Idag var jag duktig, städade mycket och åt en nyttig middag bestående av Tacos och ett glas mjölk.
Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp relativt tidigt imorgon bitida- 07.30. Relativt är förresten fel ord. ALLDELES för tidigt. Hallå- det är ju lördag morgon?!



Pussar och kramar
Rebecca

Byrå,

Hej alla.
Jag har en ny pryl till mitt rum på söndag förhoppningsvis.
Jag ska nämligen tänka om med min rumidé, eftersom
min mor inte vill bo här, för att hon vill ha balkong.
Jag ska endast ha en säng med massor av filtar & kuddar,
en byrå & ett litet bord för min dator i mitt rum. Ska bli underbart att bli av
med all skit måste jag säga! . Men det kommer inte hända så snabbt,
så jag kommer ha kvar allt ett tag till, & en byrå kommer att adderas till det.
image51
Den ska slipas ned & målas pastellgrön, handtagen ska även bytas. Jag älskar den!


Öppet Hus.

Hej allihopa.
Imorgon har jag skola. Japp, ni hörde rätt! Vi har nämligen öppet hus. Men mina fina kompisar; Maja & Paulina M ska utföra ett uppvisningsnummer i rytmisk gymnastik, & det ska bli väldigt roligt måste jag säga! jag har faktist alltid varit rätt fascinerad av den sporten, men jag har aldrig sett den live såattsäga. Sen har vi bara tråkiga lektioner, suck. Vad händer imorgon?
image50
söta Made till vänster & jag till höger. <3

Jennifer,

image49
Kan det vara sant?, Jag tror jag är kär.
Får inte hoppas för mycket bara.
Tack för rådet Nadine. Jag litar Verkligen på dig.
Dagens låt ; Le Igen - Danish. & Du Är Min Ängel - Sofijah.

scarf - gåva, mjukisar - ksss, linne - hm.

Jennifer,

Godmorgon alla morgonpigga!
Jag har nu varit uppe ett tag. Gick upp 5.15 för att ta mg ut & springa lite. Sen har jag tagit en dusch, & halvt klätt på mig. Jag tänkte åka hem till min pappa imorgon för att rota lite i hans garderob, jag vill nämligen ha en såndär sweatshirt, urtvättad med slitna armar. Nostalgi nostalgi. Det får gärna vara en Champion. Jag minns nämligen att jag hade runt 4 st när jag var mindre, men jag slänge dom för att det var så 90-tal. Hm. Klantigt.
Men nu ska jag fixa det sista, & sen ska jag ta mig till skolan, Ha en bra dag!
image47image47
jeans - cheap monday, tee - pa:nuu for topshop, mössa - köpt i talinn.

Hallihallå!

Vill passa på att uppdatera er konståkningsintresserade lite. Vill börja med att berätta att det tyska paret Aliona och Robin vann paråkningen.
Idag var det dags för herrarnas fria och jag kan ju erkänna att jag hade hög förväntan på finalen. Den blev mycket spännande och bra. Tomas behöll ledningen efter ett mycket bra åk. Stephane slutade på en andra plats och jag måste bara få säga hur grym presentation jag tycker han har, i särklass bäst alltså, Joubert kom på en tredjeplats men det skiljde bara några hundra delar från honom och Stephane. Adrian åkte i ett i stort sett felfritt program (två floppar i en axel som blev dubbel och flipp som även den blev en dubbel), Kristoffer åkte inte ett fullt så bra program men gjorde några riktigt snygga grejer och har ett grymt program och grym prestation. Adrian slutade på en 6:e plats och Koffe på en 7:e plats. Det innerbär att Sverige har TRE åkare nästa år, vilket är jätteroligt!
Nu: Prata lite mer med mr R på msn och sen läsa lite innan jag ska sussa.
God natt!

image46
Madde lämnar mig i kylan imorgon för att åka till Thailand, och jag ska inte med. Får väl ta och krypa ner i hennes resväska... klarar mig inte utan min Madddie!

That´s so cute


Gud vad ni är gulliga, tack för allt!
Nu ska jag gå och lägga mig, detta är slutet på en rätt lyckad födelsedag. Nu är jag 15 år!
I skolan blev det skönsång och även om inte lärarna tyckte om det var det mkt uppskattat! :D

Jag har för övrigt just kollat klart på I am legend. En dålig film som mest innehåller en massa Zombies fast iof så är Will Smith med och den gör den bra. Men ändå- Creepy.

Puss och kram skumbanan!

Rebecca- lite äldre, lite bättre...image532

NYSKYLINE.


Grattis!

Jag tänkte gratta våran underbara Rebecca för att hon fyller 15 idag.
Hon är nu byxmyndig, haha.
GRATTIS PÅ DIG GUMMAN!
Jag älskar dig, & så vill jag veta vad du fått i present! :D.
image45

J,



She came looking out babe, for a Romeo
She ain't looking out babe, for a homeboy
I'm in love with an alien
I'm in love with her eyes
I'm in love with an alien
I'm telling you no disguise .



tröja - adidas.

Grattis sötis

Jag vill härmed ta och gratulera Min Kära Vän Rebecca på hennes dag!
Vi har känt varandra ett tag nu. Kommer ihåg när hon började i min klubb och vi började lära känna varandra mer. Vi kände ju varandra lite innan också men sen fick vi liksom en speciell vänskap. Vet inte hur många sms vi är uppe i nu som vi skickat till varandra men det är nog en chockerande siffra kan jag tänka mig. Alla lika gulliga. Kommer speciellt ihåg en sms-debatt vi hade inför valet... små korta argument fram och tillbaka till varandras mobiler. Har även fått många otroligt värmande sms som jag blivit otroligt glad över. Vi har såklart inte bara smsat varandra utan även varit med om massa roliga saker tillsammans, stöttat varandra och bara varit. Det jag vill säga med detta är att Rebecca är en av mina absolut bästa vänner och hon är mycket speciell för mig.

image44

Torsdag

Hej!
Sitter just nu i skolan, håller på med ett arbete om Johnny Weir (det du Jennifer) så det är rätt kul. Efter den här lektionen har vi lunch, (10:15!!!), och sen har vi samhällskunskap och teori i idrott. Sedan måste jag rusa hem för att hämta mina skridskogrejor till träningen.
Nu: Jobba lite till och sen lunch.
Ha det bra!

/valda!

Morgon

Hej allihopa!
Nu ska jag snart ta bussen till skolan, utanför öser regnet verkligen ner & det är jag glad att det gör, för då kan jag ha mina gummistövlar på mig! Haha. På schemat står; Skola, träning, hem.
Vad ska ni göra idag?
image42
Hahah.. bara min humor antar jag, x'D .
/Jennifer.

6 dagar.

Hej.
Nu har vi tre tjejer, Valda, Rebecca & Jennifer haft dena blogg i *trumvirvel* 6 dagar. Jag har faktist gottat mig med en B&J för det. Haha. Men det jag egentligen ville med detta inlägg är; Vad har vi för läsare, Vilka är ni? KOMMENTERA, skriv lite om er! Namn, ålder, favoritmat, ifall ni gillar katter, vad vet jag! :D. Men ni ska skriva tycker jag, det spelar liksom ingen roll ifall ni är här för första gången, eller ifall ni är stammisar. Skriv, skriv, skriv!
image41
skor- som ni borde veta vid det här laget; kinaskorna, tights- hm, lång sak- insight, vit top under- jc, jacka- fjällräven.
/Jennifer.


Figure Skating

Glömde i förra inlägget säga hur bra det gick för våra svenska herrar. Kristoffer åkte i stortsett felfritt med en hand i på trippel flippen, ett jättebra program tycker jag, och ja han ligger 5:a vilket ju är superbra! Därmed startar han i sista startgrupp i morgon inför det fria prorgamet. Adrian åkte ett felfritt program och slog sesångsbästa och hamnade där med på en suverän 8:e plats inför imorgon. Lycka till och kör gärnet i morgon nu!
Annars ska jag väl snart gå och sussa... tänkte att jag skulle komma lite tidigare i säng idag än vad det blivit den senaste tiden. Det är skönt att ligga och läsa lite innan man somnar också tycker jag.
Imorgon är det först skola och sen träning. På fredag är jag "ledig" som vanligt, dagen är till för träning och att ta igen det man missat, jag ska göra båda delarna, kanske även behöver åka till skolan för att fixa lite grejer. Förhoppningsvis inte.
Annars ska jag väl vara med mina underbara tjejer, ta det lugnt mm i helgen. Tiden går så sjukt fort. Nyss var det helg lixom och snart är det helg igen. Min börjar ju liksom efter skolan imorgon.
Tidigt var det ja...
Godnatt!

image40
Jag på isen. :)
/
Valda


Tomas Verner

Tjollahoppsan!
Tro det eller ej men min dator är fixad. Data-Micke i skolan ringde mig igår men jag var inte där då så jag hämtade den idag. Så nu sitter jag här på köksgolvet (japp :P) och surfar på min lilla söta laptop, haha. Har kollat på EM i konståkning på tv och en av mina absoluta favoriter, Tomas Verner, leder efter kortprogramet. Sms:ade Felicia direkt eftersom vi var på samma läger som honom i sommras, vi hade verkligen superkul och jag längtar tills denna sommaren då vi ska dit tillsammans igen, jag och Felicia.
Nu: Alldeles strax käka.
Bye bye lingonpaj

image39

Tävla .. ?

Hej alla glada hoppetossor(?).
Hm, jag har just blivit lite chockad. Mina kära vänner har sagt till Levi att jag gillar honom. Kan bli grovt pinsamt i skolan imorgon.. Jag hoppas att det inte blir det. Men det kan jag nästan med säkerhet säga att det kommer bli. Men han blev tydligen glad iallafall.. (iiih). Aja, nog pratat om mina kärleksproblem, vad har ni gjort idag ?
image37image38
Här har ni en lite väl suddig bild på min tävlingsklänning, konståkning förståss. Mamma har däremor inte satt på alla stenar än, ska på ungefär 300 till tror jag, inte helt säker. Men mamma har sytt den, den är mörkt lila, & tyget är från Sidenkarlsson, stenarna från Panduro.

Jennifer,

Hej igen.
Nu ska jag alldelles snart dra mig till läkarhuset på odenplan. Så får vi allt se vad det är för fel, på mig eller min rygg.. haha. Jag har tränat & gått lite i skolan änsålänge. Nu sitter jag här hemma, för att som sagt snart skutta iväg till odenplan. Ska nog in på Ica & köpa godis för mina 8kr som ligger & skramlar i fickan. Hehe. På lunchen satt jag & åt en massa knäckebröd, det var verkligen gott, & ögonen hade rätt kul &så (a). Jag kan bara säga att Levi är fett söt. Shit, tänk om han läser dethär? Aja, han tittade faktist &så på mig(!), så han kan inte säga nått. Haha. Men nu ska jag nog ta & gitta, ses alla söta.
image35


Imorgon fyller jag år

Imorgon fyller jag år,  jag blir 15, och ingen kommer vara hemma. Stackars, stackars mig..
Ni måste komma ihåg och gratta mig, annars blir jag ledsen :( Haha, näej, jag bara skojade, det är kanske inte så viktigt. Jag firar att man är 15, inte att det är JUST den 24 januari..och vi kommer ju ändå fira den sen...och då får jag alltid mer presenter  XD Men that's life när man lever ett reseliv, förmånerna är så mkt större än det som är dåligt!
Min mamma är i Zagreb och brorsan är väl inget vidare när det kommer till födelsedagsfirande, men vem vet, han kanske överraskar.
Just nu har jag en väldigt tråkig lektion om det är någon som undrar, håller på och lär mig om galaxer, galet viktigt..

xo xo,
Rebecca

Onsdag

Godmogon, eller vad jag ska säga (?) har ju varit uppe sen halv sju imorse. Hade morgonträning på Globen vilket var kul. Ska till skolan om någon timme innan det ska jag bara ta det lugnt, göra iordning mig och äta hade jag tänkt. Så nu önskar jag alla en trevlig dag så skriver jag mer ikväll.
Ha det bra!
/ Valda

Jennifer,

Hej allihopa.
Detta blir ett halvsnabbt inlägg, för jag ska alldelles alldelles snart åka & träna på Globen (!). Ska bli spännande tycker jag. Sen är det skola, läkarbesök, träning & hem. Då kommer jag blogga mer, förhoppningsvis dagens &så!
image33

Gårdagens outfit bestod av; tee från pa:nuu for TopShop, mjukisar från KSSS & strumpor från H&M.
Däremot var jag ombytt för gymnastik här. Men i skolan var ändringen att jag hade jeans, svarta från Cheap Monday. För övrigt spenderade jag eftermiddagen igår med Niffan, älskling. Hon heter Jennifer egentligen, men hon kallas Niffan av någon anledning, haha. Fast å andrasidan, det passar henne! :)
/Jennifer.

Kärleeeeek <333

Här snackar vi kärlek på hög nivå. Denna väska är så fin, & jag ska slaviskt använda den i sommar. Tack mamma!
image30
image31

I huvudet på Rebecca

I huvudet på Gynnig är ett riktigt bra program som varmt rekommenderas av mig.  Idag handlade det om Starka (både psykiskt och fysikt) Kvinnor. Jättecoolt. Tisdagar kommer bli värsta TV- kvällen, först Gossip Girl, vilket jag iofösej redan sett och sedan Carolina Gynning..Girl Power (!?)

Annars, så är min kamera ur funktion men om den inte hade varit det så skulle jag G i v e t v i s lägga ut en massa bilder på allt. Och alla, haha, för stunden får ni nöja er med svartvitt.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte försover mig i morgonbitti (vilket jag brukar göra).

xo xo,
Rebecca




Träning och hälsosam luch

Har varit ute och sprungit så jag kom hem för ett tag sedan. Har även invigit mitt nya gummiband med lite övningar.
image26
Gummibandet från nike.

image27 image29

Här är min trevliga och mycket goda lunch. Ser den inte jättegod ut?!
/ Valda

Garderob housewifes, säsong 4 episode 5....

Näej, jag bara skoja, men det har blivit en jäkla massa garderober på sistonde...(and there will be more..)
I alla fall så försökte jag städa min garderob, kom ungefär halvvägs för sedan hände det här:
Nu är den endå något uttrensad efter olyckan men liksom HALLÅ!? Min garderob har brakat. Poor me. Hyllan där jag hänger alla mina kläder plus lite annat strunt rasade. 

Nu ser det ut såhär: (snacka om att jag behöver seriös hjälp!?)

Okej, jag vet att det tagit typ en vecka, men min kamera funkar inte och allt är inte klart än...

/Rebecca

Dagens Outfit

image25

Linne: Monki
Skjorta: Mamis gamla
Strumpbyxor: HM
Mössa: Åhléns
Klocka: Födelsedagspresent

Tisdag

Godmorgon!
Får bli ett snabbt inlägg då jag ska gå om typ 5 minuter. Har ätit en god frukost bestående av detox-gröt, två smörgåsar med ost, tomat och te, så nu ska jag klara mig bra till lunch. Nej nu måste jag kila!
Ha det bra!
/ Valda

Tävling!

image32
Oj, nu hoppas jag verkligen att jag vinner. Eftersom jag publiserat denna..hemska bild på vår blogg. Haha.

"LindasLya.blogg.se och Modeakuten.se har en tävling där du kan vinna ett presentkort på 2500kr

presentkortet gäller på hela modeakutens sortiment såväl kläder som piercingsmycken & örhängen.

Självklart är jag med i tävlingen och det hoppas jag du också är?

Kolla in tävlingen här för att delta du också.

Lycka till! "

/Jennifer.

Årets människa



Jaa, någon fotbollsälskare som läser bloggen som kanske händelsevis såg matchen Inter-Parma igår? Om inte har ni vekligen missat något. Något stort. Vår Zlatan. Sveriges i särklass bästa fotbollsspelare och ja kanske världens. I mina ögon är han bäst. Igår gjorde han två mål för Inter. Satte hans första mål på straff och det andra...vad ska man säge*? Ytterst få minuter kvar av matchen, Inter har inte förlorat en match på hela säsången och Zlatan avgör matchen med att göra ett alldeles fantastiskt mål.
Vad passar då bättre än en bild på "det berömda leendet" som de förövrigt har avbildat och finns nu i hans hemtrakter i Rosengården.
/ Valda

*Den välkända dialekten :D

Måndag

Idag körde vi core på fysen, really recomend, det var jätteroligt och mycket jobbigt. Vi körde ett mage- och ryggprogram till musik och det kändes verkligen effektivt.
Nu har jag precis tittat klart på Gulbaggegalan. Arn vann tittarnas pris, vilken i och för sig var väntat men jag såg hellre att "Ett öga rött" skulle vinna... Måste även tillägga att Sisella Kyle var toppen! 
Nu ska jag snart sussa så ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
/ Valda

Jennifer,

Hej alla!
Idag har jag tränat, varit i skolan & tränat igen.
På morgonträningen hade jag tyvärr så ont i min rygg att
jag knappt kunde göra något.Men på eftermmiddagsträningen
kunde jag göra ett & annat! Det gick verkligenmycket mycket bättre
än vad det har gjort på sistone. Härligt! I'm on my way back!
Tack Valda för att du stöttade mig,

'Man måste ju kunna klara motgångar.'

Jag kan säga attdet har hjälpt mig dessa dagar av tristess på isen.
Sen efter ispasset hade vicore med en av våra tränare,
som för övrigt faktist jobbar på Sats! Det är underbart att ha fys
& liknande med henne, det är nämligen annorlunda
jämfört med annars. På träningen kom frövrigt älskade
Becca
& Sofia
& tittade!Men nu ska jag städa upp i mitt rum,
för det ser ut som ett bombnedslag, so long <3
image24

Jennifer .

Denna bild är tagen av mitt öga.
Det är faktist min naturliga ögonfärg,
jag har bara redigerat så att allt annat är grått.
Det är en mycket vacker bild måste jag säga.
Men den stora frågan är snarare;
Vad tycker du?
image23
/Jennifer.

Jennifer,

image22image22

skor - kinaskorna, strumpor - hm, springbyxor - craft, strumpbyxor under - mondor, gympaskor(i handen) - adidas, tröja under - cubus, sweat tröja - adidas, jacka - fjällräven, mjukisar(i handen) - ksss, necessär(i handen) - louis vuttion .
Ja, som ni ser har jag på mig mina träningskläder. Vi konståkare tränar nämligen i 'springbyxor' eller andra tights. Även klänning, fast jag föredrar byxor. Dessa jag hade på mig idag var dock vinröda, så mina tröjor skar sig lite mot dom, haha.
/Jennifer.

Jennifer,


Jag tycker personligen att dethär är en väldigt effektful bild.
image20
Vad tycker du?

Fotlänken är syftet med hela bilden. Jag fick den i födelsedagspresent av Emma idag, för hon har varit i Goa. Hon ville köpa min födelsedagspresent i Goa, så jag fick den lite sent istället :D. För jag fyller nämligen år 26 dec.
fotlänk-gåva, kofta-blueprint herr, växt-klippet, nagellack-neon nails no1 pink.

Jennifer,

Oj, nu är det verkligen bara jag som bloggar! Men å andra sidan, vad gör det?
Jag måste faktist bara få skryta med att publicera min lunch! Den såg så Otrolgt
god ut nämligen. Jag gjorde en sallad med: Kikärtor, isbergssallad, pumpafrön,
paprika, tomater, soltorkade tomater, keso, avocado, pesto, parmesanost, peppar,
italiensk salladskrydda & solrosolja. Jag kan inte säga annat än, ÅH.

^Där har ni salladen när den låg i skålen :)


^Där har ni upplägget på tallriken, ser det inte gott ut så säg.

Jennifer - dagens .

image14
image15
Har legat hemma & myst hela dagen typ.
På mig har jag haft;
1 skor - timberland, strumpor & tights - hm, klänning - indiska, scarf - creole, skärp - fått av syster, jacka - zara
2 tofflor - vet inte? strumpor & thights - hm, klännng - indiska .

Nu ska jag däremot titta på nått avsnitt av nått, fårse vad jag blir sugen på. För jag har nämligen min extärna hårddisk fullproppad med härlig tv!
Vad ska du göra ikväll?


Valdas klädförvaring

Mycket garderobsstädning nu... kände mig manad att även visa hur jag har mina kläder eftersom ni nu sett både Rebeccas och Jennifers. Dock är inte mitt 100 % klart men nästan i alla fall. haha
ENJOY!

image8 image9
En av byrålådorna innan                                                                                              och efter

image10 image12
klädhängaren innan                                                                              och efter

                           image13
                                                                                 Glimt av "helheten"

Jennifer,

Jag såg att min vän Becca behövde hjälp med sin garderob.
Då måste jag visa världen hur duktig jag var med min
garderob för sådär en vecka sedan! & inte nog med det,
den är lika fin än idag! Jag & mamma ska förövrigt
åka & titta på en lägenhet på östermalm ikväll. Eller
snarare snart. Efter det ska nog jag över till Becca & ta
itu med hennes garderobsproblem! För det behövs, verkligen!

^ före ..................... efter ^

Ses senare
/Jennifer.





Mys söndag...

....knappast, här blir det ingen ro, nu ska jag börja städa, bifogar bilder om hur min garderob ser ut just nu. (AAAAAAHHHH). Jag skulle behöva lite styling-hjälp av Johnny och Mattias (Room Service). De verkar ju båda vara hur mysiga som helst med sin tjecka dialekt och vackra resultat. Fast det får jag ju inte, men Jenni, kan inte du hjälpa mig? Någon?

Nej, nu måste jag börja, resultatet kommer!

Before:
image5

/Rebecca

Jennifer,

Hej igen,
Jag måste bara publicera denna OTROLIGT roliga vid från youtube.
Jag vill vara meeeeeeeeed! Hahah.

So long alla söta<3

Välkomna från Valda

Hej!
Nu är det dags för mig, Valda, att hälsa alla hjärtligt välkomna till vår blogg.
Kom hem från träningen för ett tag sedan och det gick rätt bra. Jag kan inte påstå att det är superskönt att gå upp vid sex på en söndagsmorgon för att stå på isen klockan åtta, men det är oehört skönt nu, och när man väl är på isen så är det såklart roligt!
Just nu sitter jag här i myskläder med laptopen i knäet...ska väl fixa iordning lite här hemma snart, för er som inte vet så har jag precis flyttat. Lägger kanske ut lite bilder senare.
Ha en bra söndag allihopa!
/ Valda

Jennifer ,

Hej igen.
Nu känns det som om det bara är jag som bloggar här av oss tre, men dom andra ska blogga lite, jag ska påminna dom! Haha. Jag har faktist varit & tränat nu på morgonen. Men det går tyvärr riktigt dåligt för mig just nu, för att jag har en ryggskada eller nåt, ryggen gör iallafall jätteont. Men man måste kunna klara av motgångar. Och jag ska till läkaren på onsdag, så då får jag förhoppningsvis reda på om det är psykiskt eller ett seriöst fel på min rygg, jag tror nämligen att det är psykiskt.
Jag kan bifoga en bild på min lilla Bossi, kommer däremot med någon form av dagens senare! :D
image2


Jennifer .

Hej alla nya läsare! (?) .
Jag heter Jennifer & jag kommer att blogga här dagligen, med vissa undantag.
Jag kommer bjuda alla läsare på; kläder, musik, böcker & livsstil.
Hoppas att ni kommer att ha kul & njuta av allt kul vi skriver här.

Headern är på G, men det är något litet fel, som jag tyvärr inte har listat ut än ..
Lite om mig;
Namn , Jennifer
Stad , Stockholm
Jag håller på med konståkning & är lite av en datanörd.
Jag älskar att shoppa & exprimentera med kläder.
Jag tar mina bilder med min SonyEricsson k810i.
Jag har även en underbar hund vid namn Bossi.
Han är av rasen Chihuahua, men används inte som accessoar.
Det är i stort sett allt jag kommer att säga. :)
image1
leggings - helly hansen , kofta - adam herr , tshirt - hm , halsband - creole .'

Ha en fortsatt bra kväll / natt!
/Jennifer .

Välkommen!



Välkommen till våran vackra kreation, blogg kallas det visst.
Mitt namn är Rebecca och jag fyller år inom kort. Innan den här bloggen hade jag en annan som Citibanks reklamen så fint uttrycker det, men tyvärr tänker jag inte följa deras exempel, den här blir den enda för mig....

Förövrigt dansar jag några dagar i veckan och jobbar som tränare för att dra in lite cash. Alltid kul det.
Idag ska jag städa min garderob så kanske kommer det upp några Before and after- bilder, men men, det får ni ta. Förutom sådana kommer jag tillsammans med mina vänner bjuda på lite spännande tävlingar, det senaste modet och en himla massa dagens.

Hoppas ni får en rolig stund med att läsa och se på denna blogg. Jag måste ju också försöka mig på bloggvärlden (Haha).

/ Rebecca

Ps: Bara för att båda mina so-called-friends har glömt det, så måste jag väl göra det själv-
Creds till Rebecca för namnet...
image4
C'est moi...

RSS 2.0