halloj.

godday everyone.
you've probably noticed that we dont write here anymore. but we are still as good friends, its not about that. we feel that we need our own stuff, you know. so we can decide on our own. thats accully why this blog is plain white. you can find us on our own blogs now;

JENNIFER http://puss.devote.se | | |
REBECCA http://rixs.devote.se | | |
VALDA
http://metrobloggen.se/valda | | |


thats it for us, hope you've liked our time here, but everyone has to move on.
hugs and kisses J.

hejsötnos

image933

Åh, jag har så många fina bilder i min dator. En dag ska jag lägga upp en lång kavalkad av bilder, baaara för er. Nu tittar jag på kanal 5, ALLA SLÅR PÅ! Snart ska jag sussa, inte ska jag försova mig imorrn, fredag & allt! <3J.

Becca signar ut.

Slut.

Som ni säkert förstått har vi bestämt att gå skilda vägar för ett tag. The Place alltså.
Men om ni vill, vilket ni vill så hittar ni mig här:

Rix


Ses där.


image932

Pusspusspusspuss!

Visk visk, HAHA

Vad tråkig jag är på att uppdatera här. Men en fågel viskade i mitt öra att det finns en ascool blogg på metrobloggen. http://metrobloggen.se/valda var visst namnet på den. Gå dit och kika och släng iväg en kommentar vettja. Men don´t give up this blog, vi kommer bli bättre vi vill bara vara lite "egna" ett tag.
/ V

Tjingtjong

Nu har jag precis badat, haft hårinpackning, ansiktsmask och smörjt in mig. Såååå skönt! Blött näsblod har jag också gjort men det är en annan historia. Ska sova nu men innan det ska jag försöka få tag på lite Andra avenyn-avsnitt. Blir tokig, sjuuuuukt jäkla spännande och nästa sesong visas inte förens i september. Can´t wait!
Imorgon blir det en massa plugg och träning.
NATTI!
/ V


det går itne att förklara

image931
idag var ajg sur & gick på en långpromenad, då hittade jag ett jätefint träd, tyvärr fotade jag inte det(?) . puss på er !

Lalala


image930
Nu ska jag till skolan(BLÄ), tjoflöjt! J.

Mördarbacken nr 1

OMG.
Kom precis hem från en springrunda som var sjuuuuukt jobbig.
Sprang som en dåre i Hammarbybacken. Upp och ner ner och upp. Ni som sprungit där vet att den backen inte är något att leka med. Nu är det gjort i alla fall och nu ska jag ha ett litet minispa här hemma. Lät så härligt när Lollo skulle ha det. Måla naglarna med mitt nya röda nagellack ska också göras.
Bye bye lovers.
/ V


Hörru, vi vet att du är där inne, öppna dörren innan vi slår in den!

image929
ängel

Nu sitter jag & lyssnar om & om på denhär, mitt huvud dunkar av huvudvärk. Fick precis ett sms av hon där uppe, nu ska jag ringa henne & städa hennes garderob, wie. Puss på er! J.

Dolibodibodatjo

Den omtalade videon. KLICKA.





JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ   (wow, jag har verkligen inte något liv ibland ^^ )

Wochenende

Tjohoooo!
Hemma.
Som det brukar bli så har jag inte varit hemma allt för mycket denna helg.
Igår var jag på stan med brorsan
+ polare, trevligt. Sen spenderade jag kvällen @ rebeccas place och det var länge sen så det var ett kärt återseende. Idag så vaknade jag brevid min pingla, lite sent, men ingen fara på taket. Käkade ett äpple och drack lite te innan jag gick och mötte Fanny. Var verkligen härligt att träffa den människan! Hon är bäst och vi hade det supermysigt.
Jag har förövrigt gått och blivit lat och det är INTE kul. Jag måste springa idag men jag orkar inte. Tror jag kör lite gummiband och hopprep istället, så har grannarna något att titta på. Höhö
Btw min mamma ska färga håret idag så jag tänkte passa på att slänga i lite blonda slingor jag med, har jag mössa på mig imorgon vet ni varför.
I have to go!
/ V


And when you kiss me on the midnight street, sweep me off my feet. Singing ain't this life so sweet.

image926
image927
zara hemsytt mondor

Idag har pappa kommit hem(<3) några timmar för att hälsa på oss. Snart ska vi gå & äta sushi tror jag, gott eller vad? Sen ska jag mysa ner mig i min säng med en kopp te & lyssna på musik om kärlek, precis som en söndag ska vara. Nu: Pussa lite mera på hundarna.
<3J.


'Cuz today my heart swings

image925
L S & R.


Skulle fotat mera, men här har ni bilden jag tog iallafall. Kvällen var minst sagt lyckad, det var mys & vi hade kul. Förutom kortspelandet, blä. (haha) Började kvällen med att äta gott & pratade, kortspel & sanning&konka, sen satte vi på lite musik & dansade, sen pratade vi lite till & sen gick vi & la oss. Det var mysigt. PUSS! <3J.

Cozy, cozy.

Nu har vi avnjutit ännu en kväll @ the place. Det var otroligt mysigt och den innehöll minst två koppar te. Vi åt middag, hade lite skoj och sedan gick vi upp på morgonen och åt frukost här.

Nu ska jag städa min garderob, så om någon har lust att hjälpa till så är det bara att ringa.

Pusspusspusspuss!
image924
Dagens lunch.

Kväller

image923
Älskling

Ikväll kanske det blir lite balkonghäng hemma hos R. Det låter kul, fårse om jag orkar dock. Jag är typ slut överallt. Imorse tränade jag & nu på dagen har jag städat, lagat mat & varit i affären. Oj jag låter som om jag är medelålders småbarnsmamma. Vi köpte en liten bebis till mig; en murgröna. Den ska få växa sig stor & fin i köket först bara. Nu är det ommöblerat i vardagsrummet & mitt rum är fräscht. Idag lyssnar vi på
This Years Love - David Gray.


PUSS ! J.

ATMYPLACE.

myspace, myplace, myfejjs. thespace, theplace, thefejjs.

Hoho, nu är jag här igen. Har snart druckit upp mitt te och ska snart börja göra mig iordning inför kvällen.
image922
Pusspusspusss!

4 saker,

image920
Här har ni min fina klänning btw, jag döööööör!


4 namn jag går under: Jennifer - Jennie - Jenfan - Nennie

4 saker som skrämmer mig: Klimatproblem, toaletter, spindlar, mörker på/i landet/förorter.

4 saker jag har på mig: Träningstights, träningsjacka, träningsstrupbyxor & underkläder.

4(5) sanningar:  Jag Hatar att förlora, jag blir lätt både avis & svartis, jag ser migsjälv lite för stor ibland, jag pluggar nästan aldrig & jag smäller i mig en hel del skit.

4(5) saker jag verkligen vill ha: Fred på jorden, jämnställdhet mellan män/kvinnor - vita/svarta - rika/fattiga etc., kärlek & sånna dära shorts med spetsvolanger de har på Beyond Retro släng med ett par <3 formade solisar från urban &så.

<3333J

Klagomål

image919

Har fått lite klagomål på mig att jag inte bloggar. Men det tänkte jag lösa; Idag har jag varit i skolan vilket kanske inte var så oväntat. Hade 3 håltimmar så vi slutade tidigt vilket var skönt. Jag & E fick med oss några godisbitar hem till mig för att titta lite på vänner & sen åka på träning. Syster kom över & åt bullar, hon var lika fin som alltid. 18-21 låg träningen & jag måste upp imorgon bitti med. Snacka om att pajja helgen. Suck. Nu ska jag snart ta ut hundarna, puss på er. J.

10 kilo lättare

Får bli ett snabbt inlägg nu innan jag ska iväg.
Igår hade vi strömavbrott i vår lägenhet.
Kom vid kvart i åtta på kvällen och det kom inte hit någon förens vid tolv och gick vid halv två. Men då sov jag. Under perioden vi hade strömavbrott insåg jag hur beronde jag är av ström. Helt sjukt ju. För det första kom jag inte på något att göra, haha, nördigt jag vet men sätt er in i situationen själva. Helt kolsvart (endast stearinljus), ingen dator pga batteriet tog slut, tvn fungerade inte heller (jag som ville se Sanningens ögonblick och So you think you can dance, det kunde jag bara glömma) och ingen mat. Efter ett tag när vi ringt typ en miljon gånger och de inte kunde svara på frågan när någon skulle komma och fixa problemet (var jätteotrevliga också) så gick Mami ut och köpte sushi, tyvärr var misosoppan slut och de som jobbade där var tydligen också väldigt otrevliga, sköt era jobb ffs! I alla fall gick jag och la mig rätt tidigt och läste lite DV i skenet av några stearinljus.
Idag har jag varit i skolan. Gick asbra. Hade muntliga nationella och nu är jag klar med hela tyskakursen och jag kommer att få ett starkt VG. Hade även PP-presentationen på engelskan om konståkaren Johnny Weir och även den gick bra, MVG nästa tack. Otroligt skönt att det börjar bli mindre och mindre i skolan, snart är det verkligen sommarlov!
Nu: Have to go! Tränar från 18-21, så jag kommer sent ikväll.
Bye bye lovers!
/ V
image918

Punkt

Jag känner liksom inte för att blogga,
men jag tror att ni överlever. För säkerhetsskull slänger jag in lite bilder. J.

image913
image914
image916
image917
1 - gott att äta
2 - favorit i repris
3 - knopp
4 - söta vänner



Ta fram era anteckningsblock och börja anteckna

OMG.
Fastnade i lite bloggläsning nu ett tag och glömde helt av mitt pluggande
och om tio minuter börjar So you think you can dance, sorgligt att jag inte hinner plugga mer nu då, NOT. Haha Nej, men jag tycker faktiskt jag har pluggat rätt bra idag så jag förtjänar att vila hjärnan från tyska och engelska ett tag. Alltid när jag pluggar t ex engelska så börjar jag tänka på engelska också, typ istället för att tänka "vad ska vi äta idag" så tänker jag istället "what are we going to eat today"(vilket jäkla exempel, haha), strange. Någon som känner igen sig?
Bye bye lovers.
/ V

B'kool.

Träning om en halvtimme.

Har varit i skolan och gjort en massa prov idag. Hoppas det gick bra. Sedan åkte jag till stan med Mischa .
Vi var allmänt galna och kollade in en massa kläder. Michelle fick tuppjuck på allt blommigt. Kanske hon nu har lärt sig att det är vårens "it". Vi fick även två glassar på Burger King för priset av en. Chocolate Fudge Brownie, mums.

Nu ska jag chilla lite, träna och sedan kolla på Tv. Men jag missar alla bra program! Så jävla hemskt.

Pusspusspusspuss!

image912
Michelle med en bulle på huvudet. Av hår.

Tralala vad jag är bra!

Vet ni vad?!
Har inte ätit kolhydrater i form av vitt ris, pasta, potatis och mjukt bröd på snart två veckor!
Vet ni mer vad?
Jag har inte ätit kött på snart två veckor!
Vet ni ännu mer vad?
Jag har inte ätit sötsaker på snart två veckor!
Vet ni vad det betyder?
Att jag klarat av att detoxa snart två veckor och att jag på lördag kan börja äta som en hyffsat normal människa igen. Dvs på lördag blir det pasta och kött! tralalalalaaaaa Haha
/ V
image911

Phone call from????

Tuddelu.
Sitter och försöker få lite tyska gjord, det går helt okej. Imorgon gäller det.

Jag tycker om när folk spontanringer till mig för att bara prata liksom. Eller, egentligen hatar jag att prata i telefon, känner mig jämt så stressad och ringer folk utan någon specifik anledning så blir jag, ja sterssad helt enkelt. MEN ibland kan det vara lite trevligt faktiskt när man, som jag är, helt ensam hemma och tråkar. Thanx for that XXXXXX!
/ V
image910

TIPS

   De tre stegen

1. RENGÖRING

En rengöring skall så milt som möjligt lyfta bort smuts, fett och döda hudceller från huden.

2. ANSIKTSVATTEN
Tar bort de sista spåren av smuts, döda hudceller och rengöringsprodukt.
Den avlägsnar också spår av överflödigt fett på en fet hudtyp och känns svalkande och uppfriskande. Ansiktsvatten drar temporärt ihop porerna och förbereder huden för fuktighetsbevaring.

3. FUKTIGHETSBEVARA
En fuktighetsbevarande ansiktskräm skapar en barriär mot luftföroreningar samtidigt som den skapar en skyddande hinna som gör att huden behåller sin fuktighet. Den tillför också huden ingredienser som är både skyddande och befrämjande.

EXFOLIERA
Med exfoliera, peela eller skrubba sin hud menas att man djuprengör och tar bort döda hudceller. Detta bör man göra ca en gång i veckan. Exfolieringen ger en ren och fräsch hud. Under exfolieringen ökar blodcirkulationen vilket ger huden ett rosigt utseende.


Tipsen är hämtade på The Body Shops hemsida, http://thebodyshop.se

En kopp te hjälper kanske?

Är hemma idag. Tänkte gå till skolan imorse men kroppen ville inte och halsen gör ont. Lika bra det kanske. Vaknade rätt tidigt eftersom det blir så ljust med dessa gigantiska fönster. Blir galen på det, men jag ska inte klaga, gillar stora fönster.
Plugga gör jag och har gjort i princip hela morgonen i alla fall. Det måste göras, tar liksom ingen hänsyn till hur man känner sig, allt ska in snart i alla fall. Imorgon har jag två redovisningar, hur ska detta gå?
Hinner inte skriva mer nu, engelskan och tyskan skriker efter mig, suck... sen ska jag bädda ner mig ett tag, jag är inte bara hemma för att plugga, jag är en liten sjukling också.
/ V


Steppin' around in a desert of joy

image909
Älskling.

Idag är jag hemma med lillen där uppe som sagt. Vi tänkte ta en runda på stan tillsammans, får nog ta med en större väska eftersom lillen brukar bli trött på att gå efter ett litet tag. Det är då det är så praktiskt att han är liten & får plats i väskan! Det ryktas lite här hemma om att jag ska få en ny säng, sånt gillar vi!

The Scientist - Coldplay
Lemontree - Fool's Garden
Boom Boom Boom - Vengaboys


<3J.


Vackert med stort V.

image907
image908
Klicka på bilderna & se något Vackert & Magiskt.
1 - Isabel Delobel & Olivier Schoenfelder
2 - Johnny Weir
google.se
<3J.

Sjukling

image904
image905
image906
Eliot.

Igår när jag var påväg hem från träningen ringer min mamma & säger förtvivlat att jag måste komma hem jättesnabbt för att Eliot bajsar & spyr blod. Vi gick till djurakuten(tack & lov att det låg så nära!). När vi kommer dit får vi veta att han antingen är magsjuk eller har ätit något olämpligt. Eftersom han inte har ätit ordentligt sedan i söndags eller druckit så är han mager & uttorkad. Han fick lite antibiotika, dropp & så tog de blodprov. Stackarn var alldelles matt efter det. Idag ska han vara där & få dropp hela dagen lilla plutten. Så jag måste vara hemma med den lilla vovven, för han klarar inte av att vara ensam. <3J.

Skönhetsprodukter

Sitter med hårinpackning i håret, köpt idag på Lush. Blev även en lite speciell deo även den från Lush, ett schampoo där ifrån, en fotfil The Body Shop och en traditionell body lotien från The Body Shop. Härligt med lite nytt att fylla skåpen med. Blir en till storhandling på The Body Shop innan sommaren, är nämligen ett erbjudande om att om man handlar för över 400 kr så får man en neccesär på köpet, gäller endast medlemmar. Det är mina två absoluta favoritaffärer när det kommer till skönhetsprodukter. Visst det kan vara lite smådyrt men det är det verkligen värt!
Annars känns min kropp lite halvdöd. Halsontet fortsätter... not fun! Blir kanske en hemmadag imorgon om jag inte känner mig bättre.
Ikväll är i alla fall jag bänkad framför tvn. Barnmoskorna, Morgonsoffan och Sverige pussas och kramas!
Nu: Duscha!
/ V

Merci och så.

Lagar mat för fullt nu, ris och någon sweet and sour wokröra. Det blir gott hoppas jag. Sedan bär det iväg till isdansen och efter det väntar sängen med plugg. Ska i alla fall försöka göra klart en redovisning nu, innan träningen. Förövrigt har jag idag kollat in den artikel som några bloggare var med i Café, om mäns klädsel. Rekommenderas till våra manliga läsare. Annars verkar det som niotillfem ska ta ett uppehåll. Trist.

image902
Dagens middag.

image903
Förresten, kolla vilken snygg bil jag såg utanför mitt hus idag.

Pusspusspusspuss!


Onsdag,

image901
På Maldiverna, Paradise Island.

Nu har det blivit onsdag.

Vi slutade tidigare idag, runt 12 vilket var hur skönt som helst. Nu har jag legat och slappat framför Tv:n och käkat glass, men jag antar att jag måste få något bättre i mig innan träningen. Vi får se vad blir.
Sedan ska jag som sagt på träning och efter det blir det tidig sänggång. Ska bräcka mitt rekord på 22.00.

Vet ni, att idag fick jag också veta hur det gått på min engelska uppsats (nationella provet). Den var tydligen "skitbra"!
Härligt, då slipper man oroa sig för den..

Pusspusspusspuss!

Trummvirvel... Dagens outfit

image899image900
Lägger in en snabb dagens outfit innan jag måste rusa.
Jeans från levis, röda converse, Skinnpaj (fejk) HM
Måste ruuuuusa!
/ V

Onsdag

Godmorgon!
Har lyssnat på "Äntligen morgon med Adam och Gry"
och de är bara för bra, bra start på morgonen. Anders Timell var också där såklart, Alex Schulman och E.M.D. Haha, vilken nörd jag är, med det bjussar jag på!
För övrig har jag ont i halsen, vägrar att försvinna men vägrar också att bryta ut, jobbigt.
Ska i alla fall pallra mig iväg till skolan som idag är hyffsat kort och sen ikväll är det träning.
Nu: Plugga och ta det lite halvlugnt.
/ V
Bilden ?http://www.mixmegapol.se/commonfiles/files/21312.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

PLUGG I STORA LASS

OMG.
Vad jag har pluggat idag må ni tro.
Sedan jag kom hem har jag suttit och gjort tyska (NP och börjat med arbetet om ett tysktalande land), PP är nästintill klar, historian är också alldelse strax klar behöver lite mer på MVG- frågan bara, ja det är det jag har sysslat med idag. Med små korta pauser för middag med brorsan, springtur plus lite styrka och DH. Känns bra, även fast det är mycket kvar så känns det ändå som att jag är på god väg och det har faktiskt varit roligt och intressant, tro det eller ej.
Imorgon börjar jag sent men ska upp tidigt för att fortsätta att plugga och så kan det vara skönt att inte behöva stressa för en gångs skull.
Nu: Krypa ned i sängen och läsa lite.
NATTI!
/ V

Okejokejokej.

Känner ni också ibland att ni blir rastlösa, får lust att skrika, en känsla i magen? Ibland står jag på huvudet.

Det hjälper.


Dagen idag har varit normal på alla sett och vis. Jag håller på med ett linne (som egentligen skulle bli en dräkt men så blev det inte) på slöjden och den är väl klar snart. Nej, jag glömde DH!! Haha. Naej! Igen!
Nu ska jag skriva klart en liten Cha-Cha-historia och välja kläder tills på fredag. Jennifer, snälla kan jag låna din bruna kjol? Och Valda, kan vi byta tillbaka skor?
Nej nu är det dags att gå och titta på en förströelse så djup att halva landets ungdomar följer den. Och deras mammor också antagligen.

Sedan ska jag gå och lägga mig. Jag har sömnproblem för att det är så ljust ute. Blä.

image898
Haha, här har Bettan och jag krupit in på kungsholmens gymnasium för att ta en genväg. Minnen alltså.

Pusspusspusspuss!

Härligt

image897
<3J.

Wow, mitt i prick Sandra! LÄS HÄR.



Dagens

image893
image894
image895
image896
©Jennifer - ThePlace
skor på fötterna, tights hm, kjol jagsjälv, linne hm.

Kunde inte bara välja en bild, de var så flummiga så de behövde liksom varandra för att inte se för weird ut. Förutom den sista, den var väl fullt normal. Förutom att R stod & juckade mot stängslet. Tyvärr syns ju inte det på bilden, haha. Idag lyssnar jag på
People Crying -
Natural Black
& The Heart Asks Pleasure First - Michael Nyman
.
GLÖM INTE DHW ikväll! Pussar på er. <3J.

Orientering

image890
image891
image892
©Jennifer - ThePlace
1 - R himself. Strike a pose!
2 - Luddigt grääs!
3 - Liljeholmen är fett fint.

Idag på gymnastiken skulle vi miniorientera. Vi behövde liksom inte byta om. Jag & R drog ut på Liljeholmen ihop. Både han & jag suger verkligen på orientering. Fast kul hade vi, men det brukar man väl ha med en av sina bästa vänner? Ja, precis. <3J.


Doobedidoo.

Nu  vankas konfa-möte, men innan dess så ska jag hinna med många saker, b.l.a. städa, äta och spela. Och plugga. Kanske gå in en stund på Facebook?.

Damn.

Egentligen gillar jag inte alls dessa konfamöten eftersom jag känner noll personer, men det är bara att hålla mun och var glad, right?

På fredag blir det islösa, alla som vill med rings och messar mig va?

Gud vad jag är trött. TRÖTT. Trött. trött. ...


Pusspusspusspuss.
image888
Whatever.  Verkligen whaatever.

Tuesday

HEMMA!
OMG, trodde aldrig jag skulle orka pallra mig upp kvart över sex i morse
, but I did it. Haha. Provet gick inte så jättebra tror jag. Behöver mer tid på mig. Sitter alltid kvar till sist och när jag lämnar in så har jag inte ens svarat på allt ordentligt för att jag inte har hunnit. Hur är det liksom?! Idag hade jag två frågor på slutet var av den ena jag bara hann börja uträkningen på och den andra hann jag helt enkelt inte göra. Aja, life goes on.
Skulle haft dans idag på SATS men jag inser att jag inte kommer hinna. Allt detta plugg jag sitter med + att jag både igår och idag har ont i halsen. Hoppas det inte bryter ut någon jobbig förkyldning bara.
Nu: Plugga, tyska är det som står föst på schemat, någon som kan hjälpa till? Cissi räddade mig för ett tag sedan och det är jag evigt tacksam för ska du veta! Var tvungen att säga det. :)
/ V
image886

Måste måste måste (!)


GLÖM INTE; För er som orkar - Criminal Minds kl 23.30 - 00.30 på kanal 5. <3J.

image885

Sista

image884
Jag <3 Älgus.

Dethär blir nästsista inlägget. Todo before bedtime:

  • dricka upp mitt te.
  • gå på toa flertal ggr
  • lite bech08 tjat
  • criminal minds
  • borsta tänderna
Shit, jag har typ fullt upp, måste tagga!

<3J.

Ang Kommentarer

image883

Vem vill bli våran 1000 kommentar? Vi är väldigt nära så kommentera på, vinnaren publiceras på bloggen!

<3J.

NATTI

Såg att vi hade något form av besöksrekord, det gillar vi, fortsätt så!
Nu har jag packat väskan inför morgondagen, vädrat lakan och bäddat iordning sängen, tvättat mig, borstat tänderna och klockan står på 06:15, härligt!
Nu: SOVA!
/ V

Fint.

image882

Du kan sluta dina ögon & aldrig känna dig ensam.

image881
skor - rcmn, shorts - avklippta acne, väska, skärp, solglas & jacka - 2hand, tshirt - esprit, under; bikinitopp - cubus.


Ni får ursäkta minen, jag undrar ibland vad jag gör på foton, hahah!
Ikväll var det träning. Skönt att vara på isen lite mera nu tycker jag, har varit dåligt med sånt på sistone. Skjuts en bit hem fick jag &så; av J tilsammans med V. Myspys. Jag älskar bananer, btw.
På åter, <3J.

Thank you

image880
hm & park west

Jag glömde ju att berätta om mitt spanskaprov som jag nästan med säkerhet trodde jag skulle få göra omprov på. Jag fick 67/96 & över 50 är G. Det känns bra. Jag fick G+. Tack & lov jag slipper omprov! Nu sitter jag & lyssnar på lite härlig musik. Ska hämta mitt härliga carmex, mina läppar svider som jag vet itne vad. Puss! <3J.

Måndagsångest

Halli hallå!
Stter här och äter hälsofil med hallon och blåbär
. Gott är det. Deppar gör jag också. Skolan tar kol på mig. Har sjuuuukt mycket som måste göras och imorgon klockan 8 (!), börjar vanligtvis 11, så har vi matte nationella. It sucks. Träningen gick väl inte lysande direkt och jag har ont i halsen. Stackars mig, tyck synd om mig, alla. Aja, få sluta med det här nu (deppandet alltså) det är ju sommar snart!
Nu: Fortsätta äta min fil och kanske ta tag i lite plugg.
Simma lugnt.
/ V
image879
Love you.

Det som är skrivet är skrivet & livet är livet.

image878
©Jennifer - ThePlace
rcmn & mango

Detdär var vad jag gick runt i i söndags. Vi var & tittade på en lägenhet med fantastisk utsikt men för mycket essingeled nära, så balkongen gick inte att sitta på. Synd, eftersom vi bara flyttar för att vi vill ha balkong.
Idag i skolan hade vi håltimme i so vilket var skönt men lite jobbigt då vårt arbete inte är klart, långa vägar. Det ska vara klart imorgon, eh. Ingen fara, vi löser det nog. Nu ska jag kok upp lite te, PUSS! <3J.

28 470.

Brukar man inte ofta använda uttrycket "Jag har 100 000 dagar på mig", okej kanske inte det, men något liknande. Idag på matten tog jag upp min lilla miniräknare för att sekunder senare få en chock.

365 * 78 = 28 470.

Medelåldern på kvinnor är 78 och ett år består som sagt av 365 dagar.

Detta betyder att jag har 28 470 dagar på mig att leva mitt liv. Och veckorna som är 7 dagar går ju bara så snabbt. Jag hinner inte med. Alls.

Så därför gjorde jag en lista på vad jag ska ha gjort innan mina 28 470 dagar är till ända. Det är mycket som ska med, väldigt mycket.

Bäst jag snabbar på.

Pusspusspusspuss.


Några av ögonblicken, right?


Stressig måndag

Var tvungen att gå från skolan rätt tidigt idag. Hade en del ärenden så som tandis mm, som skulle uträttas. Redovisningen imorse gick relativt bra och det är skönt att ha det avklarat, en sak mindre att tänka på i denna stress jag just nu befinner mig i.
Blev sushi till lunch och en massa plugg. Har renskrivit klart historian så nu har jag endast två frågor kvar, har även skrivit klart min novell så nu ska jag bara kontrolera någon extra gång, stavning, grammatik mm. Har fortfarande mycket kvar men det känns skönt att beta av, det gå framåt liksom.
Nu måste jag byta om till träningen, dräktdag idag. Kommer hem vid 8- halv 9 skulle jag tro.
/ V

Halli Hallå!

Trevlig middag blev det men fruktspätt, sallad och Mamis nybakade bröd till förrätt, till varmrätt blev det en underbart god fisksoppa och till dessert blev det citronformage (spelling?). Supergott verkligen!
Annars har jag kollat lite på tv och renskrivit en massa shiet. Asjobbigt. Har så himla mycket att göra nu och tiden är knapp. Men men jag är inte ensam, som om det vore någon tröst... men det är i alla fall snart sommarlov och det är väl tröst nog.
Imorgon är det skola, redovisning direkt på morgonen, sen är det träning i två timmar, sen hem. Måndagar brukar kännas rätt tunga, men men, det år inte att slippa undan.
Nu: Göra mig iordning för att gå och läga mig och läsa min tidning, DV, som jag köpte idag som jag inte ens hunnit öppna. Mysigt!
NATTI!
/ V
image858

Sommar

image855
lundlund.com - Oskar Falk

Så vill jag att min sommar ska seut. Nu ska jag ta ut vovvarna, puss<3J.

Första steget till att inte göra något alls.

Nu sitter jag här och äter mackor och dricker te. Klockan är 21:48, Sprängaren går på TV och jag har fortfarande inte börjat städa. Skit. Men nu ska jag ta tag i det. Så fort jag druckit upp mitt te vill säga..

Jag missade ju isdansen idag men passar på att visa lite bilder från tidigare lektioner;
image851

image852image854
Vilka hemska bilder va? Only for you läsaren. Only for you...

Pusspusspusspuss!

Hello

image850
tights hm, skor rcmn, tröja pappas, under - fodral aa.

Hahah, har inte jag typ elgitarren upp&ner? Jag är bara för bright!
Imorgon är det skola, alla vet vad det betyder; SLÖJD! Jag älskar slöjd. Speciellt när jag får sy saker jag kan använda. Efter denhär kjolen kommer jag inte få sy mera kläder, så jag ska sitta & sy korsstygn. Kul va? NOT.
<3J.

Glass

image849

Yeeees, glass är gott. Även i alldeles för stora mängder. Idag har jag fått i mig nästan ett helt Bigpack ischoklad. Det vet ni vad det betyder, jag har ätit nästan 2 liter glass, idag igen. Men nu är det slut på det! Mwahahah!
Alla som läser dethär ska skriva en kommentar om vad de tycker om GLASS!
<3J.

Glassguiden.

Efter lunchen idag blev det en Cornetto Original. Den var god men tyvärr fann jag inte så så mycket mer än vaniljglass när man ätit av toppen. Jag blev något förtvivlad innan jag hittade chokladskalet som var i struten. Mums.

Efter middagen blev det lite vaniljglass med delade vindruvor. En väldigt simpel glass men var ändå smakfull på grund av vindruvorna plus att den hade en svalkande effekt. Slank ned i magen fort så det var inte mycket att ta en bild på...Snusk, jag vet :)
image848


Glömde säga att det blev en Fructis Cooler igår på 7Eleven/Björns trädgård, god som en dröm men, MEN vilken sockerchock. 
image847

Pusspusspusspuss!

Glassguiden.

Jennifer och jag avslutade dagen med att käka min oerhört avancerade specialglass. DEN ÄR BÄST.

Du behöver:
  • Glass
  • Mjölk
  • O'boy-pulver
  • Mariekex, eller valfri topping.


Först tar man glass i ett glas och fyller på rikligt med mjölk. Häll på o'boy-pulver och sätt/strö på valfri topping.

Voilà!
image846

Pusspusspusspuss!

1 röd blomma bland 10 gula.

Dagen har spenderats hos M, vaknade rätt sent så det var bara att skynda sig då vi typ skulle mötas en kvart senare.
Vi badade (årets första dopp!) även fast det bara var småbarn och äldre i vattnet, fikade, solade och hoppade studsmatta! Det var mycket mysigt och efter långa och många "diskussioner" om livets härlighet är jag nu hemma och trött, förhoppnigsvis något brunare dock.

Och juste, åt glass gjorde vi också. (Dra fram anteckningsböckerna gott folk).

Ska inte på träningen ikväll, känner mig lam och har jättemycket att göra. Bland annat ska jag städa mitt rum, haha. Och så är jag så himla trött, gick och la mig vid 3 inatt.

image841
Död på studsmattan.
image844
Sommarkänslor hela vägen.
image845
På stranden i Bromma (JAG VET, Bromma, Stockholms riviera, right).

Pusspusspusspuss!


Jag vill ha allting - Håkan

image840
©Jennifer - ThePlace


Nu ska jag dra till konsum & köpa en burk billiga vaniljdrömmar & titta på vänner. Det får bli slutspurten för mig. Imorgon är det nyttigt som gäller! <3J.

Soliga söndag

Får bli ett snabbt inlägg.
Tränade i morse/dag och det gick bra så det var roligt. Sen har jag legat på balkongen och solat en stund, varit och handlat mm. Snart ska vi ha gäster så jag måste gå. Blir god mat, prat mm. Trevligt.
/ V
image839

Gårdagen

image838
©Jennifer - ThePlace
Dagens höjdpunkt; coffee cooler!

Igår var jag på stan med R & L. Det var riktigt mysigt. Vi fikade, satt i björns trädgård, tittade på killar på skateboards, gick i affärer, åt gott & avslutade dagen på R's balkong. För att kort sammanfatta med ett ord; Härligt. Nu ska jag kolla lite bloggar, sorgligt men sant så är mitt godis jag fick av söta J slut. Glad Påsk gumman! Haha. <3J.

Härligt

image837
©Jennifer - ThePlace
Jag i bakluckan av en buss på VM med en massa vm-väskor.



Hejsan! Förlåt att jag har uppdaterat lite dåligt, men jag har en ursäkt; blogg.se är den struligaste hemsidan på jorden, typ.
Jag kom precis hem från en härlig träning i bästa ishallen; Stora Mossens Ishall. Hur underbart som helst & bra gick det &så! Nu ska jag duscha & sen ska vi åka & titta på en lägenhet. Jag tror att dethär kan vara den vi ska ha, jag hoppas! Nej nu tror jag att vattnet är varmt i badrummet, tjopp tjopp! <3J.

Shop til' you drop!

Igår har jag varit och shoppat loss och imorgon fortsätter det. Lucky me!
Det som bland annat fick följa med mig hem igår var följande plagg:

image833
image834
image835
Tee från Bikbok, glasögon S.H., smycke från Pieces och Linne från 365 Sunshine. Sedan var det lite mer som ni får se vid ett annar tillfälle.

Pusspusspusspuss!

Dagens kläder!

image832
I omklädnings rummet på Cheap Monday.
Tee från Bikbok, Jeans från Cheap Monday och skor från Converse.

Pusspusspusspuss!

Lolls, jolls och Rebecca


Toodelooo.
Efter en stärkande dag på stan med diverse inköp, så är vi äntligen hemma. Nu är det dags för lite städning (?) och det vankas lite Fashion (my passion).

Jag har köpt ett par skor och ett par chinos. Hittade ett par på Mango, YES. Skorna är av sorten Gladiator öven om de inte är den vanliga modellen. Nu måste jag kila så vi säger hej så länge, jag återkommer.

Pusspusspusspuss!
image831
Dagens inköp.

image836
Härliga tider i Björns trädgård. Där fick vi b.l.a se lite Skateboarding.


Soliga lördag

FY FAN VAD JAG ÄLSKAR DETTA VÄDER!
Jag har blivit fett brun idag också. Älskar att jag blir brun så lätt
, räcker med att jag är i solen ett litet tag bara.
Var uppe med tuppen idag, 7 närmare bestämt. Mötte Issa och Bella vid Kungsträdgården för att göra studiebesök i Synagogan. Efter vi hade varit där typ en timme så tyckte vi att det räckte så vi gick ut i solen och satte oss och pratade om ditten och datten. Sen tog vi en promenad till Slussen. Sen har jag varit ute hela dagen idag i det underbara soliga vädret. Har även, precis som igår, badat och det var jätteskönt. Blev sushi till lunch, smaskens! Duktig som jag är tog jag med lite arbete så jag har betat av lite, skönt. Nu har jag precis tagit ett bad, ser än så länge ut att bli en lugn kväll, vilket är skönt. Men man vet aldrig. Ska i alla fall äta bulgur, sallad och fisk till middag, ska bli gott!
Nu: Kolla lite på Eva och Adam och vänta tills maten är klar!
/ V
image830

Dovhjort.

Vad ska ni som är sötare än karamell med glass och kola och krisp göra den här sommaren?

Jag ska i alla fall till Frankrike, hur trevligt som helst! Det var idag som beskedet kom och det blir nu såhär jag ska spendera min sommar. I like. Segling, franska, baguetter med mera. För att inte tala om killarna!


Sun

image829
©Jennifer - ThePlace
Rosa & rött är fint, hihi.


Here comes the sun - The Beatles
Bra musik! Nu ska jag fixa mig,
sen är det 3 timmars träning.
Kommer hem runt 22 ikväll,
puss&hej! <3J.


Vårfesten

image823
image825
image826
image827
image828
©Jennifer - ThePlace
1 - Levi kör sitt eget race med ukelelen.
2-4 - 9da's överdrivna parningsdans
5 - Alexander rockar på med lite nödvändigt våld.
Sen tog liksom batterierna slut.

Ja, här har ni. Med bilder & allt.
Innehållet fick ni av vännen min. Jag kan inte annat än hålla med henne.
  • 9da's killar är ögongodis för hela slanten.
  • Allas våran Libertad var orginell.
  • Alexander med sin låt nödvändigt våld - tillängnad rektorn & hans klass vet man inte riktigt om man ska skratta eller gråta till.
  • Grupperna av personer som sjöng var bara allmänt tråk.
  • Micheal Jackson numret var kul. Hahah.

Puss på er, njut av bilderna! <3J.

Birthday.

image822
Jacka: HM, Klänning: 365 Sunshine, Strumpbyxor från lådan med strumpbyxor, Skor Converse och ett armband från Kirunagruvan gjort av hematit.


Detta blev min outfit för Johns födelsedagskalas häromdagen, vilket var mycket trevligt. Vi sjöng en sång och fortsatte sjunga och sjöng lite mer. Vi fick en otroligt fin tårta, gjord i form av en svart skridsko och på det sättet var det. Sedan var det träning som gällde.

Nu är John 80 år gammal, en hedersvärd ålder, right?

Pusspusspusspuss.

Operan.

Jag var ju och såg Svansjön häromdagen och det var splendid. Oerhört vacker liten balett som jag älskar.
Jag rekommenderar den verkligen. Balettdansöserna är mycket duktiga och vackra och de gör ett bra jobb för alldeles för lite pengar. Därför tycker jag att ni kan gå och sponsra operan även om det inte behövs; det var crowded. I alla fall. Go see!

image821
Tärnorna med prinsessan längst bak!

Nu: Möta Jen vid fridhemsplan och sedan shoppa, ikväll får jag se vad som händer..

Pusspusspuss!

Vårfesten i Högan!

Sitter nu och äter glass i solen, myys!

Nu hann Jennifer före mig men, MEN, jag ska ge min syn på vårfesten;

Programmet med mina kommentarer såg ungefär ut såhär:

  • Ett par kåta niors parningsrop "Jag är så het". Hmm. Okej, jag vet.
  • En lite för grov för dagsljus men väldigt snygg dans framförd av dansarna. Kärlek till deras överkroppar :)
  • Ett par intetsägande 6:or.
  • Då har jag inte ens nämt sången utförd av en våldsbenägen 9:a dedikerad till rektorn. (Jag ba: okej, sure, kill, kill).
  • Amerikas nationalssång- WTF?!
  • 9C:s tolkning av Michael Jackson. Upp och ner, upp och ner. Knappast dåligt men ändå, HA HA.
  • Och så sist men ABSLOUT inte minst våran kära Libbe! I en klass för sig. You know who I mean, guys..
Högalidsskolans vårfest 2008 tackar för sig det här året.

image819
Jag och Lina fick oss också ett litet ääääventyr.

Egentligen var det ju sagt att vår klass också skulle dansa, men vi hade ingen musik så Lina och jag fick ta och spurta hem som rena rama galningarna för att hitta den där högst onödiga musiken.

Det slutade med att vi tog med oss hela datorn till skolan (och) kom försent.

Men ändå, trots våra ihärdiga andsträngningar blidde det ingen dans. Buhu. Eller vad säger du Lina?

image820
Datorn. Rebecca signar ut slut.

Pusspusspusspuss!


Vårfest

Jag tänkte skriva om vårfesten,
men det gick itne att få in bilder
*hata hata hata blogg.se* så ni
får allt vänta lite. Jag kan dock
avslöja att 9da's porrdans var
bäst. Jag ska fixa bilder, ni får
stå ut. Fast.. då har ni ju något
att längta till! Hahahh. Stackare.




PUUUUUUSSS ! JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.

FREDAG

Godmorning guys!
Sitter och lyssnar på "Äntligen morgon med Adam och Gry"
, bra start på dagen. Frukosten bestod av en morgondrink, bovetegröt med soyamjölk, knäckebröd med ost och tomat. Plugg blir det snart men först ska jag bara ta det lugnt ett tag hade jag tänkt.
Bye bye lingonpaj.
/ V


Jennifer

image818
©Jennifer - ThePace
Man blir ju så himla rädd när de kommer krypande mot en. Haha.

Dagen har varit mysig & inehållt en hel del glass må jag säga. Började morgonen med vännertittande & en liter glass ungefär. Triumfs krokant, skynda fynda! Sen till lunch åt jag nudlar & bönröra. Det var smaskens, även det åt jag medan jag tittade på vänner. Middag var kräm & smörgås. Mamma & jag gillar inte att äta varm mat när det är varmt ute, det blir bara äckligt. Sedan när jag väl var hemma sprang jag & köpte ett till såntdär 2 literspack med krokantglass. Mamma åt typ 0.75 liter, så åt jag resten.
Okej vi summerar: ~2,25 liter glass/dag
Dethär är inte okej.


NU.
Jag ska titta på Criminal Minds på kanal 5.
Dr Reid är sötast i världen, eller nära inpå iallafall.


<3J.

Torsdag, snart helg.

Vad ska man säga om denna dag då?
Skola, ute i solen med min vän, ärenden på stan med M, hem, träning, dusch, tv, middag. Ungefär så. Trevlig, lite halvstressig dag om man ska sammanfatta den. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer på dagen, måste plugga i alla fall, på kvällen blir det träning och efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Ryktet går att det ska vara grabbmiddag, haha, men jag vet inte, kommer förmodligen känna mig rätt mör efter träningen. Men vi får se, ibland lönar det sig att tjata.
Nu: Relaxa vid tvn.
NATTI!
/ V
image817

Tillfälligt

image815


Designen är bara tillfällig, eftersom V&R inte gör annat än klagar.
Men vill ni ha den bra får ni skicka lite bilde rpå er, pronto! <3J.

Bread and water.

Nu sitter jag och äter bröd och vatten (allmänt känd som kött och ris). Ska vara på isen om 55 minuter så det är väl bäst att jag sticker...Det blev inget matteprov idag. Synd, men läraren sa att det var dåligt att vi skulle behöva göra provet nu på eftermiddagen, när vi var trötta i både huvud och kropp så det får bli på en förmiddag nästa vecka istället.

PS: Lägenheten som jag var och kollade på idag var finfin och kanske har vi äntligen hittat rätt. Vi får se.

Men annars så har jag ett litet förslag;
En bloggkväll för alla Stockholmsbloggare! Skulle det inte vara skitkul att få träffa alla, vars liv man läst om så detaljerat?

Om du vill vara med, kom gärna med förslag och platser..kanske en park att sitta och mysa i nu på sommaren?
Vi kan dela tips och ideer och jag tror att det kan bli superbra.

image812
Sooommar!

Pusspusspusspuss.

Active

Haha, idag sa L att THEPLACE var med på mest aktiva listan. Coolt, eller vadå? So keep up the good work, besök oss gärna och helst ofta. Läsare=Kärlek..

Valda är BÄST och Jenni är BÄST och Rebecca är BÄST!

Tjingeling,
Theplace. Nu mer aktiv.

Sola - NÄSTA!

image808
image809
image810
©Jennifer - ThePlace
Bilder från igår.
1 stenhamra, jag & hundarna ska hem.
2 betlehem.
3 jag väntar på bussen.

Idag är jag &så hemma, jag orkar bara inte skola. Sen har jag ju faktist glömt, Jag hade 38/41 på biologiprovet. Vilket är MVG+. Det låter bra, jag vet. Men jag var inte bäst i klassen. Jag är missnöjd. Jag vill veta vart domdär 3 poängen var?! Jag trodde jag gjorde det fläckfritt. Jag misslyckades. Men jag kan inte säga att jag inte är nöjd, visst är jag det. Jag hade faktist jättebra på det muntliga, kanske bäst, jag vet inte. Jag hatar att vara nästbäst, jag vill vara BÄST. Jaja, ses. <3J.

Haha

image807
©Jennifer - ThePlace
tights - mondor, skor - rcmn, tshirt - hm, tjockaretröja - zara, kavaj - 2hand.


Kolla vad någon målade på väggen vid våran lokala grill! Haha, jag tyckte att den var bra målad, även om jag inte gillar Homer så där super mycket. Igår var de en brand i tunnelbanan om någon missade det? Jo, det var här hemma hos oss, sjukt mycket brandbilar & sånt här.. creeps. Jag är lite rädd för brandmän, de är så stora & starka. Tack & lov egentligen.
Vad tycker du om brandmän? (kommentera)


Nu ska jag ut i solen, puss! <3J.

Sleep well

Nu mina kära vänner ska jag lägga mig och läsa. Har mindre än ett kapitel kvar i min bok, lite tråkigt, men jag hittar nog någon annan bok att läsa sen. Någon som har något förslag?
Imorgon blir det skola vid nio, härligt, eller vad säger ni?!
NATTI!
/ V

image806

J

Im not in the mood for blogging, as you see.
Everything is from flickr.com
image800image801
image802image803
image804
image805
I want one, theyre soo pretty. <3J.

Mat.

Jag vill gå ut i köket,
öppna frysen & ta fram ett 2 liters paket glass från triumf
& sätta i mig hela. Men det finns inte, så ni får lite bilder istellet.

image797
image799
image798

<3J.


Deppad

Jag är sur, irriterad & jag vill bara slänga allt åt helvete & aldrig mer prata med någon, typ. Jag skämde ut mig idag hos läkaren med min hårbotten, jag har äckel löss. Så ja, ni hade rätt. Kul för er. Fast anlednigen till att jag verkligen inte trodde att det var löss är ju för att det inte känns som löss. Men jag är allergisk mot dem med. Men kolla er, alla nära & kära. Jag är ledsen.


Idag har varit skönt, jag har varit ute på landet & traskat runt med mina hundar. Nu har jag sovit en stund på min sanerade säng. Nu ska jag sova lite till, imorgon är det skola igen. Toppen.

<3J.

Detox

Nu är jag precis hemkommen. Har varit och köpt lite grejor till balkongen, typ jord och sånt, men det blev även lite saker till mig. En träningströja från Adidas, en tröja/ tunika och långstrumpor. Gulligt. Slänger kanske in en bild sen om ni vill och jag orkar. Haha
För er som undrar vad jag detoxar med/ hur jag går tillväga så kan jag berätta för er att jag undviker saker som inte är bra för kroppen t ex socker, kaffe, för mycket salt, kött, kolhydrater, halvfabrikat mm. Istället äter jag mer grönsaker, vegetarisk kost, frukt, qinoa, vatten, grönt te mm. Detta gör att man mår bättre både det inre och det yttre. Man blir piggare! Kör detta i ca 2 veckor, dock inte helt fullt ut i och med att jag tränar mycket. Kan t ex inte ta bort all kost med kolhydrater eller alla mejeriprodukter etc. Hoppas ni blir lite klokare av detta!
Time to go!
/ V
image795

The Dentist.

Idag var jag hos Tandläkaren med stort T. Jag fick vänta i 10 minuter för att komma in men väl inne så var det good. Hon skulle fixa mina tänder så först tänkte människan köra utan bedövning men efter lite resonemang så fick jag både salva OCH bedövning (lycklig). Jag hatar sprutor, eftersom jag har varit med om en rätt traumatisk operation som innehöll 8 sprutor i munnen. Nu är jag i alla fall bedövad i halva munnen, gah. Tillbaka till ämnet; hon var jätteduktig! Det kändes nästan ingenting och hon jobbade väldigt snabbt. Så nu är både tandläkarskräcken OCH tänderna botade.

Nu ska jag sätta mig och plugga och sedan blir det nog tidig sänggång.

image794
Poetisk bild vid vattnet. Hmm. Haha.

Tack Tandläkaren
.

Pusspusspusspuss.

Big daddy.

Har just kollat klart på Big daddy, en riktig feel-good film. Fast i mitten drog jag iväg till livs med brorsan och köpte mat. Så nu vet ni. Igårs inlägg bled inte pubsat. Damn. Jag såg skitroliga klipp på Youtube, detta är min kompis hemskt nog och jag garvar ihjäl mig. Sök på Daniel Eyre- GTA IV så får ni se en historia ni sent lär glömma. *LOL*. Tyvärr vet jag inte hur man lägger upp klippen här. Någon som vet?

image792
Detta kan man också skratta åt. (Två galna kycklingar som springer nedför en backe).

Pusspusspusspuss.

Det närmar sig...

Hemma!
Blev en smoothie till lunch innan jag åkte till skolan för att ha nationella i matte.
Första delen gick helt okej tror jag. Hoppas jag. Sen hade vi svenska och då fick vi tillbaka en massa arbeten. Fick MVG på både engelska bokanalysen och ett Renässansarbete så det kändes bra. Efter skolan åkte jag hem och ja, här är jag. Har varit nere i källaren och letat efter lite papper men jag hittade dem inte. Istället har jag fått ondare än ondast i min handled.
Ska ta mig något att äta och sen ska jag sätta igång med pluggandet. Allt måste vara inne senast den 31 maj. Härligt. Haha Det fixar sig.
Bye bye lovers.
/ V
image787
Hittade denna söta bilden på mig, Sofia och Rebecca. Härlig dag vi hade!

Onsdag

Godmorgon!
Åtta vaknade jag och har nu hunnit med frukost
, dnläsning och lite annat. Ska snart bege mig ut för att införskaffa mig en miniräknare till provet idag. Hittar ingen här hemma, är förmodligen nere i källaren. Annars idag är det matte nationella som sagt och typ en lektion till tror jag. Efter skolan blir det gym eller löpning och en massa plugg. Efter den här veckan ska allt som vi har nu vara inlämnat och klart. Gjorde så förra veckan och det var oerhört skönt måste jag säga.
Nu: Göra mig iordning!
/ V
image688
Jag och Beccis på operan.

Morgon

image786
©Jennifer - ThePlace


God Morgon allihopa!
Nu har jag gått upp & duschat, det var skönt måste jag säga! Snart ska jag göra mig iordning för att dra mig till vårdcentralen för att veta vad det är för fel på min hårbotten, den kliar nämligen så in i jag vet inte vad. Sedan ska jag bara ta dagen som den kommer. En sak är säker iallafall, jag ska inte sitta vid datorn heela dagen, för det är såå typiskt mig. Till mitt försvar så försvinner tiden när man sitter här, det är inte nått jag kan göra något åt.




Vad ska ni göra idag?
<3J.

Jaha

image783
Tänke på en sak. Jag har egentligen glömt lite att presentera mig, sådär på riktigt liksom, nivet berättat vem jag är & gett er konstig & kul info om mig, & lite basic för den delen.


Mitt namn är Jennifer & jag är en äkta Stockholmare. Jag bor i Stockholms innerstad. På fritiden åker jag konståkning, nivet 'ballerina på is'. Jag har en vovve av rasen liten som heter Bossi. Min familj består av min mamma, min pappa & en syster. För att inte glömma vovvarna, jo vi har faktist 2. Men bara den ena är min. Den andra är &så liten & heter Eliot, fast han tillhör min syster. Mitt hår är ljusbrunt & mina ögon är gröna & favoritfärgen likaså. Jag lyssnar på blandad musik men gillar sorlig musik, det är så fint liksom. Ibland kan jag klä mig galet & ibland lite slappt. Vetni vad? Jag har till & med varit lite fjortis en gång i tiden. Vilket kanske lever kvar lite. Det allra bästa jag vet är mina vänner, vackra saker som naturen & arkitektur, kärlek, våra vovvar, min familj, konståkning, mjuka filtar, fika, picknick, varm choklad & att fotografera, rita är inte helt fel heller. Jag kan inte komma på mer nu, jag håller på att kissa på mig. Men nu frågar jag er,


Vilka är ni; Hur gamla är ni? Vad är eran favoritfärg & vad tycker ni är bäst på denhär lilla planeten?


Eran bästa, JJJ.

Im so sorry

image782
mina flickor! <3



Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande. Dagen har varit full av händelser & jag har inte haft tid, jag är ledsen. Dagen började i säng med jordens tränigsvärk & klåda i hårbotten. Skoldagen började med att vi åkte till tingsrätten & kollade på en rättegång, ointressant. Tyckte synd om henne, hon som begått brottet. Hon var deprimerad & hade ruckit klockan 14 på en vanlig dag & sen gått ut & kört bil med hör promillehalt i blodet, jag tyckte synd om henne. Sedan var det bara vanlig skola, efter skolan väntades träning. Jag kan inte annat än hålla med V om att tisdagsträningarna är skithärliga! Sedan åkte jag hem & spendarade min tisdag som vanligt; läsa, DHW, Law & Order & lite stretch, ut med hundarna, Criminal Minds. Min enda tvkväll. Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga, ledsen! Imorgon är det tyvärr ingen skola för mig, jag ska till vårdcentralen för min klåda som håller på att göra mig Galen. Oj, nu fick ni ett väldigt långt inlägg, men men. Hoppas ni har haft en toppendag! <3J.

Ryck upp er!

Vad dåliga de andra är på att blogga. Tycker ni inte?
Desperate housewifes var så bra. Annorlunda avsnitt måste jag säga. Andra Avenyn var också bra och det är sjukligt spännande nu.
Börjar vid 12 imorgon men ska gå upp tidigare för att plugga. Duktig som jag är.
Nu: Göra mig iordning för att krypa ner i sängen och läsa.
NATTI!
/ V
image781

Tisdagsträningarna gillar jag.

Älskar tisdagsträningarna! Idag körde vi cirkelträning och jag kommer få träningsverk i armarna.
Nu har jag precis duschat och ska snart äta. Andra Avenyn idag, helt sjukt hur jag kan ha varit så anti det programet och så för nu. Kan inte missa ett avsnitt. Ikväll är det Desperate houswifes och det kan jag definitivt inte missa. Har hört att det ska vara extra spännande och hända extra mycket saker idag.
Imorgon har vi nationella i matte, hoppas verkligen att det går bra, annars vet jag inte vad jag gör. Jaja.
På träningen pratade vi även om att gå till Grönan, det kan ju vara lite småkul, jag åker allt och favoriten är frittfall.
Dagens mat:
Frukost:
Fil med färska jorgubbar och müsli (ingen hemma som kunde göra gröt till mig, haha), knäckesmörgås (detox) med ost, paprika och gurka, vatten, morgondrink och grönt te.
Lunch: Grekisk sallad.
Mellanmål: Annanas, cashewnötter (osaltade) och lite torkad frukt.
Middag: Blir det fisk i citronsås, fullkornsbulgur och sallad. Smaskens!
Nu: Äta middag.
/ V
image780

Tisdag

Godmorgon!
Ser ut att vara rätt trevligt väder ute
, det gillar jag då jag kan passa på att pressa lite på balkongen. Har ont i min handled och känner mig hängig så jag är hemma. Dock måste jag plugga som en tok idag, betygen sätts snart (!).
Pluggningen idag består av:
Matte, inför nationella.
Tyska, även det inför nationella+ en uppsats om ett tysktalande land.
Svenska, bokanalys på boken Siddartha, bra bok!
Det är de sakerna jag tänker satsa på idag. Pluggade matte med Papi igår och nu har det faktiskt lossnat, så det känns bra. Matte är verkligen ett sådant ämne som är pest när man inte fattar och superkul när man kan det, enligt min mening.
Lite senare ska ni få se en bild på min frukost, såg lite annorlunda ut idag än andra dagar men ungefär samma. Haha
Nu: Sätta igång och plugga!
/ V
image779

Morning Tuesday,

Toodeloo!
Nu har jag varit vaken sedan kvart över sex. Sitter och smuttar på mitt té och äter apelsin och macka. Allt för att ladda till klockan åtta. Då väntar mig ett nationellt prov i matematik del C. Lagom roligt. Men jag har tränat och är förberedd.

Önska mig väldigt mycket lycka så kommer det säkert gå bra. (Ahhhh).

Pusspusspusspusspuss.
image778
Söt va? Ute på B:s land, bredvid så hade alla shettisarna fått föl. De var hur söta som helst!

Natti

Nu mina vänner ska jag gå och lägga mig och läsa. Får se hur morgondagen blir imorgon. Kanske stannar hemma och pluggar galet istället för idrotten med tanke på min handled. Den är svullen och gör asont.
För er som undrar så går detoxandet (första dagen, haha) bra, har ni några frågor angående detoxdieten så är det bara att höra av er!
Nu: Hoppa i säng!
/ V
image777

Detoxen har börjat

Hallihallå!
Har precis duschat. Träningen idag gick bra
, var jag och Rebecka E som körde tillsammans så det var kul! Annars så har det varit en stressig dag med både näsblod och magont så nu ska det bli skönt att få koppla av ett tag innan jag måste plugga äckelmatte.
Mat idag:
Frukost: Gröt med russin och soyamjölk, morgondrink, vatten och detoxsmörgås.
Lunch: Sushi, misosoppa, sallad och mineralvatten.
Mellanmål: Fruktsallad bestående av jordgubbar, hallon, mango, ananas, apelsin, mandlar, nötter och russin.
Middag har jag inte ätit än men det blir falaffel med qinoa och sallad. Gott!
Nu: Facebooknörda mig lite innan det är dags för middag framför Andra Avenyn. Glöm inte att det är final i "100 Höjdare- världens skönaste land! idag.
Bye bye suckers.
/ V

Saker & ting

image776
©Jennifer - ThePlace
skor - kinaskor, jeans - monki, linne - hm, sidenjacka - aa.


Hihi, jag ser lite ut som en tjock bebis på den bilden! Hahh. Dagen har rullat på i en otroligt tråkig takt. En sak som är bra är ju att so bördan är borta, vi gör en plansch istellet för en film, eh. Vi måste ha varit höga när vi kom på den idén, hhahah. Nu kliar det överallt, jag måste nog gå! <3J.

Sanningen.

Tre saker ni inte visste om mig;
- Jag skriver mina prov baklänges, börjar längst bak och slutar längst fram.
- Jag njuter av livet som allra mest med solen i ansiktet och en kopp té.
- Jag trycker minst ett kakpaket om dag ner i lilla magen min.

Imorgon är det Nationella prov i matte del C. GAAH.

Pusspusspusspuss.

Bildfunktionen verkar vara trasig. Hmmph.

Måndag

Hello.
Jag sitter på engelskalektionen.
Har precis gjort klart en gruppuppgift så tog lite paus. Höhö
Imorse var jag verkligen aaaaastrött. Orkade inte verkligen inte gå upp, men min pappa ringde till tandregleringen och de sa att det bara fanns två tider för lagningen av min tandställning idag. Klockan 08:40 eller typ 15:40. 15:40 skulle jag inte hinna i och med träningen så jag fick stressa som en tok. 20 minuter hade jag på mig och göra mig iordning, käka fruksot och packa. Prioriterade frukosten och det resulterade till mitt utseende idag. Spela roll?! Hann nästan till tandregleringen och där fick jag lite glada nyheter (!) sen åkte jag till skolan och hann även i tid där. Så från att ha legat i sängen klockan 8 till att vara i skolan klockan 09:15, rätt bra jobbat ändå tycker jag.
Ska snart ha matte, vilket jag inte har lust med och sen är det träning. Bara en timma idag vilket är rätt bra med tanke på att jag känner mig halvt utbränd i kroppen. Har stukat handleden också, inte så bekvämt.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vilket ska bli så extremt skönt.
I have to go!
/ V
image775
Inte långt kvar nu!



Njuta.

Sitter här med en kopp té (haha) och lyssnar på Cat Powers- Sea of love. Så fint. Underbart.

..

Valborg har varit jättebra/fin/cool/bäst. Spenderades mest ute på landet med B. Tack!
Bilder kommer imorgon, nu måste jag plugga, har prov på ISLAM imorgon. Det är jätteintressant att läsa om alla skruvade kristna fundamentalister och deras sjuka beskrivningar av en helt normal religion. Jag visste faktiskt inte att vuxna människor kunde bete sig så dumt. Det är helt sjuukt för att citera Grynet. Om ni också har någon skruvad religionsuppfattning så är det bara att fråga Rebecca, hon tar hand om det där. (Se vad fint jag kan prata om mig själv i tredje person ^^.

Pusspusspusspuss!

image765


Kolla vad många bilder. Mestadels på mig själv, EGOGIRL.

Gårdagens.

image764
©Jennifer - ThaPlace
skor - rcmn, strupisar - mondor, kjol - 2hand, tshirt - hm, kofta - eve, rosett - glitter.

Igår var minst sagt tråkigt,
men det har jag redan skrivit om.
Här får ni klädseln iallafall. Rosetter är fint.
<3J.

Våga vägra vardag

image762
©Jennifer - ThePlace
shorts - avklippta acne hep hay, skärp - 2hand, linne - hm, tshirt - gammal julklapp.


 Förresten Valda, jag har funnit sladden! Du ska få bilderna ifall du är lite trevlig mot mig, haha.
Dagen har spenderats med mamma. Vi har köpt lite småsaker & fikat. Precis som en söndag ska spenderas enligt min mening! Now I'm off to bed.
Lite extra kärlek till Becca!
<3J.

Thanx

Godnatt mina kära vänner!
Nu ska jag lägga mig och läsa min bok "Privat"
för er som inte visste att det är den boken jag läser nu. Imorgon börjar skolan igen, tyvärr, har haft det bra denna långhelg (har Madelene,sis´, att tacka för det) men nu är det inte långt kvar till sommarlov! Detoxen börjar imorgon så önska oss lycka till!
Natti!
/ V
image761

Helgen

Hellu!
Helgen har spenderats med Madelene
her self och vi har haft det så bra så ni anar  inte hur bra vi haft. Flängt runt hela tiden och inte haft en lugn stund. Haha. Hinner inte berätta nu för jag ska se Andra Avenyn.
Imorgon börjar vi detoxa i alla fall, så akta er för oss när beachen 08 drar igång!
Bye bye lovers.
/ V


Ingen

image760


Kul, ingen vill vara med mig ikväll. Allt jag kan tänka på är dendär grejen jag & co ska göra i so'n, vi kommer så misslyckas inser jag nu. Fast jag är lite negativ för att jag är ensam en lördagkväll, hm. Jag fick iallafall ett gulligt samtal idag av J. Han hade tråkigt på bussen så han ringde mig. Tack så mycket, jag hade så tråkigt. Sen fick jag gulliga sms från älsklingar igår, tack så mycket. Man måste tänka positivt när man är ledsen, kom ihåg det! <3J.

Hello

image759
tröja - mammas, mjukisar - ksss


Idag har jag tränat & tagit en liten runda i sofo. Det var fräsigt, synd bara att rarigen dissade mig. Hon var tydligen upptagen.. Kan någon tänkas umgås med mig ikväll? SLÅ EN PLING! <3J.

Pilates

image758
Johnny Weir

Idag är jag uppe med tuppen, på en lördag & allt. Anledningen är 2 timmars träning, pilates, fys & dans tror jag att det var. Sedan ska jag & en god vän göra något, vem & vad är inte fixat till 100% än, vi märker väl hur det kommer tt bli. Hoppas bara att det blir varmt & skönt idag, sådär halvmysigt! <3J.

Uttråkad

image757
©Jennifer - ThePlace


Jag kommer ihåg när jag gjorde dethär kollaget, åh jag vill göra om mitt rum NU! Fast inte riktigt såhär längre, hm.

Iallafall, det jag skulle taupp med detta inlägg var absolut inte hur mitt rum är utan bloggare.
Jag måste få ner detta så att folk kan läsa. Jag är så jävla trött på dessa bloggare, även om jag är en av dem. Alla är precis likadana, alla skriver om samma bilder, samma klädesplagg, samma modeller, samma fotografer. You name it baby! Jag är rädd att vi påverkar varandra alldeles för mycket, för seriöst; det kan inte finnas så många likadana personer i denhär världen, som hittat till framförallt devote.se. Jag kallar detta för 'Lisa-vågen'. Jag säger inte att det är en negativ sak, jag gillar verkligen denna tjej! Men det känns ärligt som om ni vi alla vill vara henne. Jag kommer på migsjälv ibland &så, men jag försöker verkligen vara migsjälv. Alla bloggar handlar numera bara om topshop, monki, forever21, luella etc. Jag blir bara så trött, så trött. För undermedvetet påverkas vi av detta, oavsett om vi vill det eller inte. Om jag ska vara ärlig tycker inte jag att monki är särskilt great. Jag hittar inte alltid saker på varken topshop eller forever21. Allt är ju bara likadant, man kan inte välja! Du kommer ändå att seut precis som alla andra som går runt där ute, hur kul är det på en skala?! Jag ber er bara tänka på det, tack för er tid. Ni som läste villsäga.   <3J.

I´m so good at english, right?

Har så jäkla ont i mina fötter, don´t know what to do?! Haha där kom min engelska in igen. Det var så jäkla kul idag, eller JAG var så jäkla kul idag. Jag pratade på på engelska till Ida haha, och ja svårt att förklara men det var askul i alla fall. Annars har jag käkat lite fruktsallad nu på kvällen, smarrigt värre. Ananas, melon, färska jordgubbar, russin mm. Smaskens på det.
Ska lägga mig i mina nytvättade lakan och läsa min smaskiga bok.
Btw har inte pluggat ett skit på hela långhelgen. Kul min söndag kommer bli.
Nu: Go to bed.
NATTI
Hugs.
/ V
image756

Talang

image755
©Jennifer-ThePlace

Efter en lång dag med 5 timmars träning tillsammans med goda vänner ska jag slå mig ned på soffan med min mamma & titta på talang, bara för att en kille jag 'känner' är med ikväll med sin bamsefamilj. Haha. Tänkte bara tacka mina underbara vänner för att ni finns där för mig! Puss sålänge ! <3J

FREDAG!

Tjosan!
Fredag idag.
Har tränat dagen lång. Nice. Ikväll ska jag bara chilla galet hemma i och med träning imorgonbitti. Bättre upp imorgon när jag ska vara med min  älskade Maddie.
Ska snart koppla av med ett skönt bad. Så nu vet ni det.
Bye bye Lovers.
/ V
image753
Min bästavän, Madelene.

I'm making an effort. I really am.

Sitter och dricker té och äter en macka. Hjärtegott. Funderar på livets små och känner hur världsalltet omfamnar mig. Plötsligt ser jag hur en teguden uppenbarar sig. Jag ska bli religiös.



NAHAA. Gotya!

Nej, jag driver. Jag är nog på flumm- humör idag.
image751
Ja.

Pusspusspusspusspuss.



1 Maj

Godkväll!
Antar att ni är superspända på hur min dag sett ut idag?!

Började med fystester, massor av olika tester bla cooper, brutalbänk, stående längd, chins, smidighet, hopprep och mycket mer. Testerna gick bra och jag är nöjd med min prestation. Vi hade även dans. Sen åkte jag hem och ni kan inte ana vad jag mer gjort idag. Jo efter alla dessa tester med cooper och annat så stack jag och Papi ut och sprang 1, 2 mil (!), till Hellasgården och tillbaka sprang vi för att ta vårt traditionsenliga förstamajdopp. Inte så kallt som man hade kunnat tro, var superhärligt! Väl hemma tog jag ett bad och läste "Privat".
Imorgon ska jag upp tidigt. Träning som väntar. 4 ispass och ett fyspass. Nice.
Mat idag:
Frukost: Bovetegröt med sojamjölk, detoxknäckebröd med ost och tomat, morgondrink.
Mellanmål: Fruktsallad
Lunch: Sallad och te
Middag: Faitas
Kvällsmål: Soyamjölk med bär och fitnessflingor
Nu: Gå och lägga mig och läsa.
NATTI
/ V
image749

I want the camera.

Nu har jag och B kollat på parfymen. Den var bra, jag har ju läst boken så därför blev den bättre antar jag..Nu ska vi laga lite mat och sedan ska vi baka en kaka. Innan var vi och handlade i mataffären och det var helnajs, vi köpte massa gött.

image748
I rulltrappan påväg.

Pusspusspusspuss.

Torsdag, röd dag.

image746
Längesen, min systers hand på bönor & bakat.

Jag tycker att det låter lite fint att kalla en dag för en röd dag, att den har sin alldelles egen färg, att man är ledig på röda dagar gör det inte sämre.
Idag har jag haft lite fystester & dans. Det gick helt okej, fast jag råkade åka fel på morgonen, lång historia. Väl hemma flippade jag ur på migsjälv; jag behöver förändring. Så jag letar fram min borste som inte använts sen länge & börjar dra & slita i mina lockiga halvdreads. Ont gjorde det & jag har inte lika mycket hår kvar. Sen hoppade jag in i duschen & konsumerade en hel del inpackning & balsam i mitt slitna rufs. Resultatet blev fint, typ lite fluffigt & torrt. Alldelles nyss kom vi hem från middag på en sushi bar & nu avnjuts lite Ben&Jerry's, bohemian rasberry var det visst (hah).
Love & kisses. J.

Betty Boop

Igår sov jag över i Djursholm. Brasa på kvällen och en good middag. Idag har jag mest tagit det lungt men hittade lite fina saker hemma hos mormor varav ett tyg ska bli en kjol.

Pusspusspusspuss.
 image745
Det blommiga tyget ska bli en kjol i alla fall. Armbandet blir det sena sommarkvällar....

Trippeloufit

image744
Valdas: Tröja under: Filippa K, Jacka: HM, Leggings: HM, Shorts: Top Shop, Skor: Rules by Mary, Väska: Rules by Mary

Rebeccas:
Klänning: Lacoste, Leggings: Prada, Skor: Converse

Jennifers: Jeansjacka: Lee, Linne: Acne, Leggings: Lindex, Shorts: Cheap M.,  Skor: Wedins
 


AJ

MAGONT !
Jag kan inte stå upp, jag kan inte vara rak. AJAJAJAJAJ.
image743
J.

RSS 2.0