Vad händer med mig?

Jag har bestämt mig. För att satsa mer på skolan. Jag bestämde mig för typ 10 minuter sen. Det är inte så att jag är dålig i skolan eller så, absolut inte, men jag måste bli bättre på att plugga. Mer skärpt. Istället för att sitta och lalla vid datorn på lektionerna ska jag göra det vi ska och när jag ska plugga så ska jag verkligen plugga. Måste även sluta med detta jag gör nu... alltså att sitta vid datorn precis innan jag ska sova. Varför inte läsa en bra bok istället? Från och med imorgon säger jag.
Ps. Glöm inte att ställa fram klockan en timme!
Er favorit.
/ Valda

Våfflor?

Nu är körslaget slut och jag kan skriva lite. Höhö
Helgen än så länge har varit perfa.
Vännerna mina har varit underbara som vanligt och vi har utbytt mycket denna helg.
Imorgon ska jag plugga aset av mig och jag ser verkligen INTE fram emot det men det är välbehövligt ska jag säga. Känns egentligen inte som jag har pluggat ordentligt sen nian typ och det är ju inte så lysande direkt, går man inte i skolan för att lära sig? Kan kanske få ut lite mer denna termin...
Vi ska även köpa ett våffeljärn eftersom vårt gamla var trasigt och nu mer inte i vår boning jag har nämligen varit sugen på våfflor sedan det kom på tal i tisdags då det var våffeldagen. Så imorgon blir det våfflor. Gott. Måste även röra på mig med tanke på att beachen 08 närmar sig med stormsteg minst sagt, jag som brukar ta mitt första dopp minst 1 maj.
Bye bye suckers!
/ Valda
image512

-

Har hela Svea rikes bloggelit fått skrivkramp? Bilder, bilder, bilder. Jag känner mig genast manad att följa grupptrycket:

image510
image511

They're kind of beau.

Minispa

Nej nu tycker faktist jag att alla ska bli lite avis här.
Jag ska hoppa ned i badkaret för lite minispa med ljus & grejjs.
(den här delen ska ni inte avundas dock.. '-.-  ) Jag måste tyvärr läsa
si sådär 300 sidor i en tråkig bok tills på måndag,
önska mig lycka till. 
Buga för mig, JJJ.

image509
Ingen kan ha missat att jag dyrkar Johnny Weir va? Jag tycker dock att ni ska dyrka mig.

Lördag

Tjohooo!
Lollo tyckte det var kul med bara en bild när man inte har tid att skriva vilket jag inte har nu så...
image508
Liten blond Valda.


läsvärt

image507
Länk


Idag blev den köpt. Klänningen. Den är så underbar. Nu är barnbidraget slut, men jag har pedan börjat planera för nästa. skor (2par) - body . Ett par är dessa skönheter ovan, 499,- på Wedins. Fina va? Apropå att jag börjar få söndagsångest redan nu är att igår var jättemys. Vi hade en hel del bra att prata om. Politik bland annat. Kan man inte tro va? Även Jesus anlände & förvandlades till Johnny Weir. Haha. Kan ioförsig se lite likhet mellan dem trots allt Valda... Nej nu ska jag uträtta lite behov, sen ska hundarna få göra samma sak. Oslagbart helig, JJJJ.

Problem.

image506
figureskatersonline.com/johnnyweir


Hej. Jag var ute på en liten springrunda imorse men tappade suget då mina hörlurar till ipoden slutade fungera. Får nog spendera mina sista pengar på det istellet för en klänning. Dagen spenderas på café, sen är det vidare till ödemarken. Önska mig lycka till, nu ska jag nämligen försöka hitta något att sätta på mig..
Beso, JJJJ.

FREDAG!

Hallihallå!
Sprang drygt 50 minuter imorse med Mami. Det var verkligen jätteskönt
och jag kände mig i bra form. När vi kom hem var det frukost och dn och sen tog jag ett härligt och avslappnande bad. Ljuvligt. Lunchen åt jag vid tv:n till "Lotta på bråkmakargatan", bara älskar den filmen!
Ska alldeles strax bege mig in mot stan för att träffa en god vän till mig och sen bär det av till Ekerö där kvällen och natten spenderas. Kul!
Nu: Fixa det sista och sen dra!
Jag är BÄST!
/ VALDA
image505

Things break.

image503
Ipod Classic.


Nu börjar saker att gå sönder här hos mig. Ipoden är konstig. Hörlurarna börjar att ge vika. Mobilen glappar. & i toppen så behöver jag nya skridskor. Jag tror ärligt att jag inte skulle klara mig en längre tid utan dessa saker. Jag lever av dem, de är en stor självklarhet för mig. Då tänker jag på fattiga människor som lever i tex Asien. Dom lever minsann inga lyxliv inte. Dom går mil varje dag för att få lite vatten. Kämpar för att överleva. Jag säger att jag inte vet hur jag skulle klara mig utan min iPod?! Det är ett talesätt, klart att jag skulle överleva. Men ändå, detta är ett riktigt ilandsproblem. Hur ser du på detta?

JJJ.

Jag är redo för beachen 08.

Dagen började med ett stenhårt pass på gymmet med personlig tränare och allt. Sen var det hem till frukosten och dn-läsningen. Lunch med M och M och sen lite slapp, fix med min berömda anslagstavla mm och sen en promenix för att följa M en bit. På kvällen gjorde jag och Mami oss redo för Eriksdal där ännu ett träningspass stod på schemat. Trampmaskin i 1 h plus lite maskiner samtidigt som vi kollade på "Du är vad du äter" med Anna Skipper. Det var bland annat därför vi tog oss dit för vi har nämligen inte trean hemma. Typ alla kanaler utom den och man kan inte änns göra den som tillval... mobbad eller vad? Efter en svettig timme där badade vi bubbelpool och bastade, hur skönt som helst!
Kollade på debatt när vi kom hem och Janne Josefsson är WAAAY MUCH BETTER THAN Stina.
Imorgon blir det springrunda på morgonen och sen lite festligheter.
Luktar Beach 08- body here. Akta er. Jag kommer vara så fit så ni anar inte.
Ni är mina fans och jag vet att ni alla älskar mig.
/ Valda
image504

Mycket

image502
Scandinavium.


Godmorgon. Har en del att göra. Då är det ju toppen ifall man vaknar lite skapligt. Men nej, jag vaknade tjugo i tolv. Toppen va? Schemat för idag är: blogg - städa - plugga. Sedan måste jag till Solnais för där vankas det träning. Kul! Gissa vad jag längtar efter? VM i konståkning vore inte helt fel. Allt igen. Om & om igen. Bäst i test, JJJ.


Kjol

image501
Jag har nu chans att vinna den, du med! Tävla genom att klicka på kjolen. Puss & hej, lalalej. JJJ.

Torsdag

Tjohoooo!
Har tränat nu på morgonen och det var som vanligt jobbigt men såklart otroligt roligt också och efteråt är det jätteskönt. Tänkte skriva ut lite bilder
och sådant till min anslagstavla så det blir super.
Skulle vilja träffa någon för lunch eller så så om det är någon som känner sig manad är det bara att slå en pling. Försten till kvarn! Höhö.
Ikväll blir det Eriksdal.
Nu: Fixa med bilderna.
Tjingeling!
/ Valda
image500

Cheburashka


Cheburashka goes to school.


Aaaw. Dethär är något av det gulligaste jag sett :') . Denna lilla varelse (apliknande?) är så underbart söt. Får mig att vilja lära mig ryska, ännu mer. Apropå ingenting; Vet ni vad jag är sugen på? Lite trippelchoklad från Carte d'Or skulle inte sitta fel denhär tiden på dygnet. Glass är som godast på natten. Allt är mycket bättre nattetid. Jag undrar varför jag tycker så? Ahja, så är det bara. Men nu ska jag sussa, klicka på playknappen. Pesto, J.

Onsdag.

image499
  Bild:  Klara - jattemycketklara.blogg.se


Vaknade idag med träningsvärk. Aj, kunde knappt gå. Ringde Valda & bestämde träff på stan. Väl inne på hm på Götgatan ser jag ingen mindre än en av mina favoritbloggare(!); Klara. Hur lyckas jag stöta på dessa människor? Haha. Ingen lång väntan tills jag träffar resten antar jag. För övrigt var det kul på stan. Vi gick & klagade på att vi hade träningsvärk Valda & jag. Eller borde jag kanske säga Stephane & Johnny? Hahah, internskämt. Tre tröjor inhandlades varav en vit tshirt, ett grått (nej Steph det är blått ! intärnskämt. ) & en grå sak, tjock & stor. & ja, Valda & jag har en heeel deeeel intärnskämt. Right Stefan? Bäst i världen, JJJ.



Hihi.

image498
figureskatersonline.com/johnnyweir


Valda du har så rätt, det var jag som ringde dig image497
Förlåt, meningen var iof att du skulle vakna. Hihi.
Jag har nu smaskat i mig en underbar brunch
bestående av stekta champinjoner, stekt lök &
stekt purjolök. Till detta hade jag lite sallad & pesto.
Även en liten klick creme fraiche. Gott var det verkligen!
Nej nu ska jag kila. Hundarna ser lite smått nervösa ut. Beso! J.


Onsdag

Godmorgon!
Har precis ätit en god frukost. Havregrynsgröt med min farmorsäppelmos är helt klart värt.
Igår var jag ju som sagt med Marika
, ett mycket kärt återseende måste jag säga. På kvällen gick jag och Mami till Eriksdal och tränade och sen simmade vi ut och bastade mm. Superhärligt! Blev en relativt tidig kväll så nu är jag utvilad vilket är skönt. Såg att någon ringt mig 02:10 igår, då jag sov som bäst, som tur var vaknade jag inte fast jag hade på mobilen. Haha. Tror förövrigt det var min lilla Jennifer eftersom hon inte verkade lägga sig lika tidigt igår.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att jag ska springa på Zinken vid 17:00. Jag skulle vilja köpa en "anslagstavla" som man sätter upp bilder på till mitt rum så jag får se om jag gör slag i saken.
Nu: Bloggrunda och sen göra mig iordning.
Bye bye suckers!
Er absoluta favorit.
/ Valda
image496

.


image494image495
Serena .


Ny design. Jag gillar det iallafall. Får se vad V&R tycker. Håll tummarna för min skull . JJ.

smr.

image491image492
chadwicktyler.com


Nej'okej. Det var droppen. Ge mig sommar, nu. Dethär är fruktansvärt bra musik.
Klicka & lyssna. Det gör iallafall jag. Beso, J.

Underbart.

Jag skulle inte tacka nej till denhär bhn.
J.

Stella McCartney.

image489image490
stellamccartney.com


Jag är fängslad. Otroligt fast vid Stella McCartney's underklädeslinje.
Eller kanske inte direkt underkläderna. Snarare själva bilderna och
atmosfären i dem. Underbart. Det får mig att vilja köpa hela kollektionen.
Bra gjort Stella. Carte d'Or Dulce de Leche är förövrigt väldigt gott. Beso! J

The piano

Varje gång jag lyssnar på detta musikstycke njuter jag.
Det är så vackert att jag nästan gråter. Sorgligt är det med.
Men sorglig musik är vacker, eller, det tycker jag iallafall.
Stycket är en bit av ett soundtrack från filmen The Piano.
Jag kan inte säga annat än; Klicka på lilla rutan.


Ada från Skottland ska bli bortgift med nybyggaren Alistair.
Ada är stum & hennes uttrycksmedel är ett piano. När hon
anländer på Nya Zeeland med sin dotter & hennes älskade
piano tycker Alistair att det är för mycket att forsla pianot till
huset & lämnar det på stranden. Baines, grannen byter till
sig pianot mot en del av sin mark. Ada får då tillgång till sitt
älskade instrument genom att ge Baines pianolektioner.
Detta leder till en kärleksaffär som får oanade följder.

Källa:
google.se


Bäst i alla lägen.
Jennifer.

Klädinköp.

Idag ska jag dra mig mot fridhemsplan till stadsmissionen & myrorna.
Kanske pluppar in i västermalmsgallerian.
Jag söker: skor, vårjacka & en tyllkjol i svart/grått/vitt.
Jag tycker att detta borde finnas där.
Även en kavaj i svart skulle inte sitta helt fel. Beso!, JJJ.
image488


Mat?

Blev smått besviken när jag öppnade frysen
för att leta efter något att äta då en var tom.
Eller, nästan. Lite gammal deg, pyttelite wok
& lite bladspenat eller nått. Men det var allt.
Nu kurrar min mage. Jag ska gå till affären.
Nu skulle jag ha en egen liten japan som
kunde göra det åt mig. Just för att dom är så söta. Hihi.

Kommer antagligen bara stanna hemma idag med, spännande va?



Beso! J.

Tisdag

Hallihallå!
Gick upp vid sju imorse för att vara på gymmet halv åtta.
Lite småsegt men vad gör man inte för träningen? Väl där fick jag mitt träningprogram och jag tror det kommer att bli jättebra! Jobbigt var det men skönt efteråt. När jag kom hem var det frukost och DN- läsning som väntade. Lite senare kommer Marika hit så det blir trevligt.
Nu: Göra iordning mig och lite så!
Jag vet att ni älskar mig.
/ Valda
image485

Godmorgonhälsning [Jennifer]

Jag kommer att ha en fullspeckad dag.
Ioförsig är alla måsten klara runt 12.10
om jag har räknat rätt. Men nu har jag bråttom, beso! , JJJJJ.

Schema för idag:
[x] spring
[x] fys
[ ] duscha
[ ] stretcha
[ ] mat & plugg
( [ ] ringa en god vän? )

image484

Ryssmössa.

I 'vintras' när det inte var så mycket till vinter så köpte jag inte någon mössa för att det inte var vinter & mössor bara sabbar frisyren. Nu ångrar jag mig, grovt. Jag skulle köpt den, den där otroligt fula ryssmössan som dom hade på hm i vintras i alla möjliga kulörer. Allt från grått, svart & vitt till någon med rosa inslag om jag inte har helt fel. Men oavsett om den är grotesk, så vill jag ha den. Nu har vi fått ett snötäcke över Sverige, så jag får en andra chans att köpa en mössa. Synd för mig är bara att alla affärer redan har reat ut alla mössor, nu finns det bara sommarsaker på hyllorna inne i affärerna. Fan.
image482image483
fashiontoast.com

Imorgon startas dagen med ett springpass. Sedan är det in i duschen antagligen. Efter detta väntar en religionsbok & en hostoriabok på mig för att bli pluggade i. Prov när jag kommer tillbaka efter lovet
Vad
ska ni göra imorgon?
Nu: Sova ut.

Världsklass,
Jennifer AW.

Måndag

Idag har jag mest softat. Vaknade imorse och mådde sjukt illa, kan bero på påskgodis eller dylikt. Somnade i alla fall om men när jag vaknade andra gången kände jag fortfarande av det så det blev ett glas vatten och lite vitt te till frukost. Sen kändes det bättre lite senare, men jag har ändå varit slö idag. En vettig sak har jag hunnit med i alla fall. Jag har nämligen gått en promenad till Globen och handlat, rätt uppfriskande faktiskt. Sen blev det tv och tacos till middag.
Imorgon ska jag vara på gymmet 07:30 för att få ett styrketräiningsprogram och lite så. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. Hehe
Har förövrigt blivit halvt besatt av Brian Joubert, hade jag vetat hur man gjorde skulle jag lägga ut typ 1000 klipp på honom här, speciellt ett där han och Tomas Verner flirtar med varandra. De flesta kanske redan sett det med tanke på att det var på VM nu i Göteborg? Hett i alla fall!
Nu: Alldeles strax SOVA med tanke på vilken tid jag valt för träning imorgon bitti.
NATTI!
JAG ÄR BÄST.
/ VALDA
image477image478image479image480image481

Tie me up, buttercup.

Känner du att du vill pryda ditt hår med en rosett?
Eller kanske aftonklänningen, eller bara piffatill tshirten?
Jag har vad du söker. Största rosett affären jag sett ( :| ! ) Fint är det iallafall, med rosetter alltså.
image476

hairbowsandmore.com



Störst i världen,
Jennifer AW.

Grönt är skönt.

Ka-ching
Japp, så lät det när Milk tog 300 kronor av mig & gav mig ett fint grönt fodral från AA. Jag är nöjd, det var ett bra köp känner jag nu. Även ett par pluppörhängen i färgen svart, en grå rosett till håret & ett underklädersset i vit spets inhandlades. Tror faktist att en godispåse slank ned, lalala. Nu sitter jag här med en skål glass. Har just ätit middag & innan det bjöds det på tårta. Jag är mätt. Hahah. Mamma fyllde faktist år i tisdags, sådeså! Pluttar in lite vacker klassisk musik i datorn justnu. Hoppas att allt får plats på min ipods lilla minne..


Jag har tagit en massa mysiga, fina & minnesvärda bilder från VM. Dom kommer succesivt att läggas upp här

Nu:
Fortsätta fixa med musiken.
image475
Photo: Taken by me.



Den största av er alla,
Jennifer AW.

Hemma

Usch. Nu är det slut, borta.
 Inget kvar, niete, nothing.
Jag vill gråta.
Det var så underbart. Jag känner vemod. Vill ha mer, det kan inte vara slut här?
Men så är det. Pfft, nio dagar bara sådär.. borta.
Ahja, får väl se det lite positivt, vilken otrolig upplevelse det var. Känslan när svenskarna åkte, wow.
Jag saknar Johnny mest. Ville bara att alla skulle veta det. Han var & är bäst.
Congratulations to the bronze medal Johnny!
Ja, ifall han skulle råka hamna här. Han är min ängel, finast av alla.
I just cant take my eyes off you.


image474
Strike a pose<3.


Mästaren,
JJJJJJ

Konståknings VM

Vet inte vad jag ska börja?!
Har haft så det så sjukt bra så ni anar inte. Har ju varit i Götet på konståknings VM
och det var en upplevelse gånger 10000000000. Bodde hos min farmor med Papi och det var som vanligt mycket trevligt med mycket godsaker mm. Mestadels av tiden spenderades i Scandinavium för att se konståkning av absolut världsklass. Har även hunnit med tripp på AVENYN, bad och "spa", träffat massa saknade personer och en hel del nya människor. Hela konståkningsvärlden var där kändes det som och det var superkul att träffa alla! Det var såklart kul att träffa alla stjärnor också och det blev en hel del kort och prat med dem. Tävlingen var super och vi hade jättebra platser. Var även i bild i tv om det var någon som såg? :) Stämmningen i ishallen var helt obeskrivlig och när svenskarna åkte kändes det som taket skulle lyfta vilken sekund som helst, så jäkla härligt!
SÅÅÅÅ ROLIG VECKA!!!
image470image472image473image471

Tisdag

Godmorgon!
Gick upp för en timme sedan och åt frukost. Idag är det full fart som gäller om jag ska hinna med allt
. Ska snart till gymmet för att sola, sen måste jag packa, äta lunch, träna, fixa med flaggan och kameran, städa lite så det är snyggt när vi kommer hem sen, träna långt från hemmet, middag med brorsan och sen bär det av till Götet. Som jag har längtat! Imorgon vid den här tiden sitter jag och kollar på damernas kortprogram om jag inte minns fel.
Nu: Göra mig ordning för beatchen (solariet) och sen pipa iväg.
You know you love me.
/ Valda
image469

Laddad inför Göteborg

Oj, vad klockan är mycket... kommer ihåg när jag alltid gick och la mig typ nio. Bara för något år sedan var det. Det är det slut med nu. Men jag börjar i och för sig senare på dagarna oftast också. Det här är även den tid jag har att koppla av med datorn... hinner inte med det på dag- tid riktigt om man säger så.
Tror ni jag har börjat med packningen?! Nej, det har jag förstås inte. Får göra det imorgon.
Har fått världens jäkla lårkaka så jag får se om jag kan vara med på idrotten imorgon... Annars gick det jäkligt bra på träningen så det var kul!
Nu: Snabb bloggrunda och sen SOVA!
Btw. Mami har köpt en massa nya träningskläder till mig och hon har även fixat den perfekta flaggan inför VM!

Tjohoooo Gothenburg, here I fucking come!
/ Valda
image468

Måndag

Hej!
Har varit i skolan och nu har jag precis ätit lunch. Sushi blev det och som vanligt var det mycket gott. Ska snart åka till träningen. Ikväll måste jag börja packa.
Det ska bli nice för då känner jag att det närmar sig. Fatta, imorgon åker vi och i övermorgon vid den här tiden är jag i Scandinavium och njuter av Konståkningseliten från hela världen!
Btw. Läste i tidningen att Björn Gustavsson var tvungen att fly från efterfesten pga. Zübeyde Simsek. Hon jagade Björn för att ragga på honom åt hennes kusin, vilket jag inte tror ett dugg på, det fattar väl vem som helst att det var hon själv som ville åt Björn. Stackarn... Björn allstå.
Nu: Alldeles strax göra mig iordning för att sticka!
/ Valda
image467

Godkväll

Nu är det dags för mig att sova. Mitt rum är asnice nu, frächt och bra. En lite pinsam sak som jag kan bjuda på är att jag bilivt lite halvt insatt i Andra Avenyn. Måste typ kolla imorgon också bara för att se hur det går, jag som har "mobbat" alla möjliga som har kollat på det. Haha
Imorgon blir det skola, suprice suprice, fast inte så länge för det är tidig träning imorgon och det tar 1 h att ta sig dit. Vill hinna sola innan Götet också i och med alla snyggingar som kommer. Höhö.
Nu: Schulman-brödernas blogg och sen NATTI!
Er favorit.
/ Valda
image466

Söndag

Som ni säkert vet så är mina kära bloggvänner i Göteborg så det är alltså jag som står för större delen av bloggandet nu de närmsta dagarna. På tisdag är det dags för mig att ge mig av till Götet jag med! Längtar. Tar med mig laptopen tror jag men kommer nog inte blogga så mycket där.
Idag har jag tränat och lite så. Ska snart ta in min klädstång som jag målat (vit) och börja hänga upp kläderna. Ska även fixa till lite andra grejor där.
Nu: Fixa mitt rum.


Shit vad läskigt. Jag snodde just en bild från google på en fästing som jag skulle ha till bilddagboken och nu kom den som ett stort jäkla pop-up-fönster! BLÄÄÄÄ

You know you love me.
/ Valda


Lördag!

Gårkvällen var mycket trevlig minst sagt!
Idag vaknade jag hos Sofie. Kände mig lite sliten men kom upp i alla fall. Åt en mycket god frukost innan jag rusade till bussen. Väl på söder träffade jag Mami och vi inhandlade gardiner, inredningspryttlar till mitt rum, träningskläder till mig, påskägg och lite sådant trevligt. När vi köpt allt vi skulle så promenerade vi hem, åt lunch och stack sedan till Solna för att åka uppvisning emellan en hockymatch. Kul! När den var klar åkte vi hem med M och Å. Väl hemma målade jag om min klädstång, fixade och trixade och tog ett varmt och skönt bad. Sedan bestod kvällen av Melodifestivalen. Det kändes som om det var högre standar i år än tidigare år så det var kul. Jag hejade på Amy Diamond. Så, nu vet ni det.
Nu: Läsa och sen SUSSA!
Ni vet att ni älskar mig.
/ Valda
image465
Bjussar på denna bild från ljuva 80- talet!

Jag mår illa

I know you don't want to hear about it.

Jag mår illa. Den frusterande smärtan som gör att man bara vill lägga sig ner är här. Den har tagit över mitt huvud och det enda jag kan göra är att dricka så jag dricker och dricker (och dricker). Äppeljuice och Coca-cola fo' ever.

Just nu rusar en okänd stad  förbi, granar och ett hus ibland. Jag kommer vara framme cirka 3. Blää. Alltså kommer jag at få se många sådana städer. Tråkiga saker som aldrig genomgått en industriell revolution- städer (kan man ens kalla det städer?) som är gamla, som har hästar, som har kor. Idylliska landskap och städer susar förbi och jag vet inte vilka de är. Nästa uppdrag får bli att läsa om Sveriges historia. N.E.P. here I come.

From Russia with love,
R


Tuff tuff tuff.

Nu sitter jag på tåget. 2 timmar senare än väntat.
Är så himla trött på mig själv! Har käkat en Happy meal men än en gång trots mina alldeles för höga förväntningar lyckades den inte göra mig happy. Tyvärr. Borde stämma Donken. Mohaha.

Fast SJ är bra. Här finns trådlöstinternet och uttag. Så ni slipper mig inte så lätt- även när jag reser kan ni höra om mitt högst (!) intressanta liv. Märk den ytterst minimala droppen av ironi.

Jag gillar faktiskt att åka tåg. Känslan av att ha allt man behöver på en liten plats är otroligt....trygg. Och så finns det en massa mat här:)

Tyff tyff,
Rebecca

(Tyvärr fungerar inte bildfunktionen för tillfället)


VM.

Nej. detta blir sista inlägget. Kommer hem om 9 dagar.
Puss & kram skumbanan. JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.

Inspiration

image462
thecobrasnake.com


Nästan 2 liter glass tyngre
ligger jag här i en säng som
luktar nytvättat. Mys! Mitt rum är
nystädat & fresh. Om mindre än
12 timmar går mitt tåg. Jag kan nt vänta.

Förlåt.

Tjollahopp.
Förlåt för dålig bloggning. Haft en dålig dag, allt har liksom gått snett. Nu packar jag &så dessutom! 15 timmar kvar tills tåget går från centralen! Wiie. Allt började med att jag borde ha skippat skolan, för att vi hade håltimmar helatiden. Tre lektioner blev det iallafall. Engelskan jobbades det inte så mycket på för att U var sen & sen tog det honom evigheter att få tyst på alla. Sedan hade vi dubbeltimme SO. &så meningslöst. Första timmen skulle C förklara för M som inte hade gjort provet hur det skulle gå till eller nått. Vi fick bara sitta där i 25 minuter. & så skulle hon förklara osv, vilket tog massa tid. Sedan hann vi med 4 meningar. Slut. Nästa lektion skulle vi vara i datasalen, men jag var tvungen att leta rätt på mentor & rektor. Jag skulle lämna ledighetslapp & var ute i sista minuten. Det tog 30 minuter. Jag kunde lätt vart hemma. SUCK. Träningen gick inte så bra, knät gjorde ont. Fick ingen kraft. Ahja. Sen så skulle jag gå & köpa mig en pizza. Så jag beställer en calzone. Nej men vänta lite, jag glömde säga 'utan skinka tack!' Suck. Hundarna fick sig ett litet kalas iallafall.. Nu vill jag ha mer glass & så ska jag packa klart.


image461
fv: indiska, åhlens, acne, rcmn.


Mästaren, JJJJ.

FREDAG

Har precis ätit frukost efter ett tufft pass på gymet. Var där redan fem i halv åtta och körde till nio ungefär. Bokade även tid med en gyminstruktör nästa tisdag så jag får ett program att köra efter. Kom även på den geniala idén att ta med mig telefonen så att jag kunde lyssna på Adam och Gry medan jag tränade. Lyssnade även lite på Vakna med the Voice och då var det en "vikarie" för Josefine Craford. Jättepinsam sådan. Skrattade åt sina urdåliga skämt som ingen annan fattade och ja var allmänt PINSAM. Funderade på vem denne kunde tänkas vara och när jag hörde att det var Anna Bok så blev jag inte speciellt förvånad. Ända sedan hon var med i "Ranking the stars" på femman har jag stört mig på henne. Grovt.
Nu: Fixa och trixa lite innan det är dags för lunch och träning.
Bye bye lingonpaj
/ Valda

Debatt

Vilken pers! Debatten alltså. Då tänker jag inte främst på Blondinbellas del i programet utan slutet av programet där alla sågade varandra. Verkligen kul! Haha Åhh, vad jag stör mig på Stina som håller programet, tur att det var hennes sista program idag. Hon är verkligen INTE bra, tycker bara att hon ska gå och gräva ner sig, så pinsam! Avbryter och ja... men hon fick sig en omgång och i de resterande programen är det Janne Josefsson som leder programet, vilket jag tror kommer bli utmärkt! Way better than Stina.
/ Valda

Torsdag

Vilken otroligt smickrande bild min kära vän Jennifer la ut här föregående inlägg. Otroligt gulligt av henne.
Kvällen ser ut som följer...
lite plugg, 22:00 är det debatt då vår kära Blondinbella ska medverka, kan bli mycket intressant och underhållande faktiskt, måste även duscha och sen ska jag lägga mig och läsa "Snabba cash". Så ser min kväll ut idag.
Idag har det varit plugg, träning och middag med Brorsan. Trevligt!
Imorgon är det helg. Den börjar med tidig träning, 07:30- ca 09:00 och sen ska jag nog sola efter också. Sen blir det väl till att plugga och lite så och sen 15:00-17:00 är det träning igen. Kvällen spenderas med några trevliga tjejer så det blir kul.
Annars ser väl helgen hyffsat lugn ut tror jag. Blir kanske lite shopping på lördag, måste inhandla påskägg och godis då vi är några stycken som ska byta, och sen vet man aldrig om man hittar något fint. Kvällen är än så länge oplanerad. Söndagen består till mestadels av träning.
Går i skolan mån-tis och sen bär det av till Götet! Ska bli så jäkla nice. MÅSTE fixa flagga, någon som vet var man kan köpa stora Sverigeflaggor? När jag kommer hem sen, söndag tror jag det är, så är det påsklov. Det enda lovet som inte kommer att bestå av en massa träning. Ska faktiskt bli rätt skönt för en gångs skull.
Nu: Duscha, plugga, tv!
Ha en bra kväll!
Jag är bäst!
/ Valda
image460

Art of love.

image459

När jag & Valda är med varandra brukar hon plocka upp min mobil & ta massa roliga bilder. Jag har datorn full av dessa söta pics. Jag saknar tyvärr min mobil justnu, då laddaren är påväg hem från Örebro & mobilen är död.



Mänstaren, JJJ.

The winner takes it all.

YES. Jag är mästare i 3 maträtter. Japp, ni hörde rätt, 3! Jag har ätit mest av dessa tre maträtter i min klass. Jag är kungen av att äta. Jag är segrare i föjande maträtter; Pannkakor, qrnfärssås & potatisbullar. Idag blev det potatisbullar. Jag åt 12 st. Men jag fick lov att äta 2 hela tallrikar med keso&sylt för att få ned det, då jag hatar skolans potatisbullar. Som Valda säger; 'Man känner kemikalerna bubbla i munnen, usch.' Sant. Men jag ville vinna. & jag gjorde det (MWAHAHAHAHAH.) Ifall ni vill bli lite äcklade kan ni få veta mina andra rekord; pannkakor med sylt - 13 st. STORA portioner qrnfärssås med keso - 7 st. Jag är helt unbelivable. Men vet ni vad? Jag skiter ifall jag är gross, för jag är BÄST på att äta mycket.


Ifall ni vill veta hur det känns att vara så mätt, så kan jag säga er; Det känns ärligt som om man ska gå sönder. Organen får knappt plats. Om man försöker ta ett djupt andetag så smärtar det i hela bröstet. Inget att testa på egenhand, jag är nämligen proffs vettni.



image458



MÄSTAREN, JJJJ.

Påsk,

Jag hatar vädret. Nu vill jag ha lite vårsol. Även en fin bränna skulle inte skada faktist. Skönt, på lördag kl 12 åker jag till Göteborg. Ska bli underbart, go Johnny! Hm, jag tror inte att jag kommer kunna blogga då? Fårse.. :)


Jag har även funderat lite på påsken. Jag har blivit Väldigt avundssjuk på alla jag känner iprincip. Då de får påskgodis. I mängder. Även påskpresenter har jag hört talas om. Suck, jag får aldrig fira högtider såsom; Midsommar & Påsk. Min familj känns lite boring, då vi inte ens firar taditionell jul. Hahaha. Vi brukar köra på tacos eller plockmat eftersom jag & min älskade syster är vegos. Men detta tråkiga ska det bli ändring på, jag vill ha högtider. Ge mig högtider!!! :D


Dagens söta lovesong.
A Thousand Miles - Vanessa Corlton.

Dagens feelgoodsong.
Good Song - Salem Al Fakir.




image457
' Amen, det är typ, det känns som att den här tjejjen, hon har liksom verkligen koll.
-Vad har hon koll på?
Amen typ på vart man ska hänga, vart man ska käka, hon vet vad som är topnotch.
-Men hon är väl inte på riktigt.
Vadsaru?
-Men hon är väl inte på riktigt.
Äh, jag vet inte. Duvet, jag är inte så insatt. Haru vart på Whiteroom? Hon hänger en del där *fejkskratt*
-Jaså?
Ohja, alla som är nått, dom är på Whiteroom. *fejkskratt*
-Hur är Whiteroom?
Man kan inte riktigt komma in, om man säger så. Det är mest en kö där.
-Men du kommer in eller?
Om jag kommer in! Jag kommer knappt ut! '


Långt inlägg dethär, men det är lite temat ikväll, hahah.
JJJJ.

Jag ska personligen bomba SMHI!

Åhh!
Stressad, jobbiga dagar nu... orkar inte! Skolan är allmänt stressig och jag har typ förhör imorgon på morgon första lektionen och jag fattar ingenting. INGENTING. Jag vet knappt var det handlar om...?
Helg snart, jag vet, men då har det kommit saker emellan som gör att jag är uppbokad vid fem på lördag eftermiddag, vilket inte är så jäkla kul.
Sen måste jag få klaga på vädret och SMHI. Är det någon mer än jag som INTE tycker att det känns som vår nu pga. att det är svinigt kallt, blåser storm och är allmänt äckelväder. Tycker i och för sig det kan vara mysigt med regn men nu får det väl ändå ta och ge sig. Har varit typ nigarafall i tre veckor nu, det piskar i ansiktet och är KALLT! SMHI som för någon vecka sen sa att det var fritt fram att kalla det vår. Bullshit är vad det är.
När jag ändå håller på att klaga som bäst så kan jag ju passa på att klaga på programet "Morgonsoffan" som är SVTs nya satsning. Det är med David Batra bla och han gillar jag skarpt, det är även andra kända komiker med, men de får inte till det. Dåligt manus helt enkelt. Jag skrattar inte, och jag skulle uppriktigt sagt bli mycket förvånad om någon av er gjorde det för det var verkligen humor på en mycket låg nivå. Skämt som man inte förstod innebörden av och som inte har någon poäng. Men det är inte det som gjorde mig mest besviken. Det är nämligen att det varit ett himla tjat om att Björn Gustavsson skulle vara med och det var anledning till att jag tittade på programet. Mycket riktigt Björn var med. I typ 15 SEKUNDER!
Så, nu ska jag sluta klaga och blicka framåt.
Imorgon är det sista skoldagen innan det är helg
och sen ska jag bara gå i skolan på måndag och tisdag och sen bär det av till VM, såg på sporten där Tomas Verner var med och han verkar vara i riktigt bra form.
Efter det så är det det efterlängtade PÅSKLOVET!

Nu: Gräva ner mig, djupt, och inte komma upp förens imorgon, 07:30, suck...
Natti!
Du vet att du älskar mig.
/ Er favorit, Klag- Maja Nr 1
image456
Bild från i sommras, ser ni tjejen som ligger i högen med killar, just det hon med de turkosa foppatofflorna, det är ingen mindre än jag, Valda.

Dagens Sommarönskning.

image455
Glassisar - Urban Outfitters
Linne - forever21.com
Minishorts - Odd Molly
Skor - Topshop


Dagens önskeklädsel, ifall det varit sommar villsäga. Suck.



JJJJJ.






Plugga. Plugga. Plugga. VM.

Fick det här messet från syrran nyss; "Har ni gjort det? Vad har ni gjort med N?"

Ingen kram, ingen puss. Bara en anklagande som kan betyda precis vad som helst. Haha. För egentligen, Vad HAR vi gjort?

Haha.

Mohaha.

Mohahahaha.

Mysterious kisses,
R


Påskägg.

Hej, nu ska ajg kila till affären & inhandla påskägg.
Detta kan bli spännande, vad kan Klippet ha att bjuda på?
Hehehe. Bloggar mera sen, även dagens önskeoutfit
kommer att läggas upp, ifall jag hittar något jag gillar här på nätet:).


image454
Kärlek till pojken på bilden. Hey, Björn; Har jag chans på dig? ;$


Your best and only, JJJJJ.

Onsdag

Godmorgon!
Hockeymatchen igår var stämningsfull och det var jäkligt roligt! MEN Djugården förlorade mot Linköping med 0-1. That´s sucks. Stämningen var i alla fall på topp, de buades åt linköping så fort de kom in och hurrades åt djugården. I pausen träffade vi även Maria.
Idag ska jag först till skolan om ett tag och sen är det träning.
Nu är det inte långt tills VM, ska bli så jäkla kul! Om en vecka befinner jag mig nu i Göteborg. Måste börja fixa med flagga och så.
Nu: Strax börja göra mig iordning och äta lunch.
Ha en bra onsdag!
You know you love me.
/ Valda


What?



Detta måste vara en av de konstigaste saker jag hittat på YouTube.
Söt, men helt wack. En flicka leker med sin mobil, tappar den.
Ett stort gossedjur kommer & äter både henne & mobilen.
Då slängs hon in i en värld full av LV loggor. Hahah.

Your only one , JJJJ.

Tisdag

Hemma. Har varit i skolan, ätit lunch och tränat och nu ska jag snart duscha. Ikväll blir det som sagt hockeymatch med Madde.
Bye bye suckers!
/ Valda
image453

Jennifer.

Godmorgon alla läsare. Jennifer här.
Jag hade tråkigt i bilen påväg hem från örebro, haha.
image451
En hel groda (:

image452
En halv groda o:

Jennifer,

Justnu går mitt liv i en liten box. Allt är samma, samma. Sova - skola - träna - dator - sova - skola - träna - dator etc etc. Jag måste erkänna att jag är trött på detta malande. Som att tugga samma tugga om & om & om igen. Lite som en kossa. Men på lördag drar det av till Götet för VM i konståkning. & efter det är det påsklov. Ska bli skönt att bli av med alla dessa skoltimmar.
Jag hejjar på Johnny Weir.

image450



Your only one, JJJ.

Måndag

Nu mina vänner ska jag börja tänka på refrängen. Ska inte upp så jättetidigt imorgon vilket är skönt. Börjar med idrott klockan 11 vilket är nice. Efter skolan ska jag träna. Ska köra så jäkla hårt så att ni aldrig sätt en tjej (eller kille) ta ut sig så mycket förut. Sedan hoppas jag på ett kärt återseende med min älskade Louise innan det är dags för mig att dra iväg på hockey. Sa hon hockey?! Jag gillar väl inte hockey... nej, typ inte, men jag tror på stämning. Det kommer bli nice. Jag ska skrika häcken av mig och vi ska hitta ett par snygga killar också. I publiken. För hur många gånger ni än säger att hockeyspelare är så snygga har jag inte sätt en enda. Möjligtvis är Henrik Lundqvist en 6 på en 10- gradig skala, men någon annan har jag inte stött på. Ärligt. Men upp till bevis imorgon gys!
Nu: SUSSA!
Er favorit
/ Valda
image448
Vi ska på hockey imorgon, Tjoohoooo!

Dagens

image447

Jacka - Åhlens
Tröja - från -85 Åhlens
Tights - hm
Väska - 2hand



Dagens humör:  Tråkmåns
Dagens borde: Inget egentligen..
Dagens frisyr: Krull
Dagens klädsel: Favoritjeansen från Acne, favoritkoftan från Blueprint & ett linne från Åhlans.
Dagens planer: Skola, träning.
Dagens vill ha: AA- fodral, något i mesh.
Dagens längtan: Sommar & ledighet.
Dagens beroende: Inget
Dagens jobbigaste: Inget
Dagens irritation: Mycket.
Dagens låt: Damn Regret - The Red Jumpsuit Apparatus
Dagens onyttiga: Äckelgodis
Dagens dryck: Vatten!
Dagens händelse: Träning
Dagens middag: Någon god gegga med massa nyttigt i.
Dagens bästa: Corepasset med Lina.
Dagens sämsta: Hm.







Jennifer.

Guld(iga)

Jag och Valda kan vara lite busiga ibland. Sådär halvtokiga som man egentligen inte ska vara. Som när vi Operan och smög in i en hemlig sal. Den var guldig. Det var roligt. Vi hade tränat.


image446

Bara titta så busigt.

Jag har stor

fisk. Och han är läskig när han simmar mot mig med sina jättetag och försöker äta upp mig. Lyckligtvis skiljer ett 5 mm tjockt glas oss. Men tänk ändå 5 mm- han kommer äta upp mig någon dag. Scaaary.

image444
Den här fisken heter Oskar.
xoxo,
Rebecca

DAGENS

DAGENS VILL HA: påsklov
DAGENS KLÄDSEL: mjukiskläder
DAGENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR: slarvig knut
DAGENS HÄNDELSE: hemma-spa
DAGENS PLANER: plugga, softa
DAGENS SAKNAD: Papi
DAGENS DUMMASTE: att jag inte hittar mina papper om franska revolutionen.
DAGENS SJUKA: vet inte?
DAGENS DROG: vatten
DAGENS ROLIGASTE: att det regnar
DAGENS FAVORIT: mig själv
DAGENS KRAM: Mami
DAGENS KÖP: lunch
DAGENS GODIS: inget.
DAGENS HUMÖR: rätt okej
DAGENS ORD: chill
DAGENS BILD:
image442

Dagens

Dagens humör: Laddad, halv-sur, superglad
Dagens borde: Ätit middag kanske?
Dagens frisyr: Tävlingsknut
Dagens klädsel: Tävlingsdräkt
Dagens planer: Hotellfrukost, Tävla, Åka hem från Örebro.
Dagens vill ha: AA- fodral, Skor, Sminkgrejor
Dagens längtan: Sommar
Dagens beroende: Vatten
Dagens jobbigaste: Att jag missade lite i programet
Dagens irritation: Att jag missade lite i programet
Dagens låt: Min programmusik, Höhö
Dagens onyttiga: Godis (!)
Dagens dryck: Vatten!
Dagens händelse: Tävlingen och bilresan hem.
Dagens middag: Typ... fil.
Dagens bästa: Att det har varit allmännt kul!
Dagens sämsta: Vet inte...
/ Valda
image441

Den vanlig söndagsångesten

Känner mig sunk. Orkar inte med någonting just nu. Hatar skolan just nu för det är så himla mycket som ska göras och jag fattar inte hur de tänker att man ska hinna med. Allvarligt jag har Franska revolutionen, Svenska-arbete, engelska bok-analys, engelska powerpoint som ska redovisas och ja jag har väl glömt ungefär 7698000000 saker som ska göras och lämnas in. Juste, tyskan. Fan. Imorgon ska minst hälften göras klart, jag ska ha hemma- spa, bögrosta, käka antingen typ nutrilett eller sallad till lunch och ja, typ det händer imorgon. Det som gör att jag kommer orka gå upp till skolan och träningarna mm i veckan är det jag har att vänta veckan efter. juste, VM i Götteborg. Slå det om ni kan. Veckan efter det är det påsklov och det är inte helt fel. Det är helt rätt.
Nu: SOVA!
Natti
/ Er älskade Valda
image440
En bild från helgen, kommer fler imorgon!

Louise Edman

Louise, läste just din blogg. Dina ord fick mig att minnas och tänka tillbaka på tiden då det var du och jag. Jämt. Jag skulle kunna gråta, eller skratta. Jag vet inte riktigt. Det var så himla kul men det känns... vemodigt. Den sommaren var verkligen fantastisk. Snart är vi fria och kan göra vad vi vill. Vad sägs som att ta upp lite gamla drömmar vi haft? Och vad sägs om en fika i veckan? Du är helt klart den personen jag saknar mest just nu.
image439


Sova, ?

image438

Jag vill inte vardag nu.
Men jag kan inte bara fly,
jag får lov att vänta till påsklovet.
Men nu ska jag sova, J.


Internskämt.

image437

' På efterfesten minglade jag runt med alla heta kändisar, kolla tom med den där modellen nivet! ' <3

Litet internskämtåsido.
Jag har haft en toppenhelg med toppentjejjer!
Johanna, Emma, Ida, Madde, Valda & Lina.
Det gick bra på tävlingen, jag är nöjd. Slutade 5a av 12 åkare.
Puss. J.


AA

AA fodralet. Det som blivit en klassiker, alla har det. Jag ratade det, för att alla hade det. För att jag inte tycker om så tajta kläder. För att det är löjligt, det är inte ens så spännande, men alla har det, så då ska alla som inte har det köpa det. & nu, mycket mycket senare inser jag att de kan vara ett mycket andvändbart plagg. Ska inhandlas när barnbiraget kommer. Även en acnetröja tror jag. Det har jag nämligen suktat efter lääänge. Men, den stora frågan är; Vilken färg ska jag ha? Jag vill nämligen inte ha mgrått som alla andra.
Det står mellan dessa;




Your one n' only, JJJJJ.

Age is made up.

Ja, sant. Jag hatar åldersfixering.
Typ; Men du är ju 40 nu, hur känns det? Eh, igår var jag 39, är det verkligen skillnad?
AARGH. Tål inte, tål inte,
TÅÅL INTEE.
Ville bara att ni skulle veta vad jag tycker, men jag vill faktist veta;
Vad tycker ni?

image432










Your only one, JJJ.

Helgen

Hemma!
Har haft en superkul helg.

Igår var jag och Madde uppe i relax-avdelningen och badade bubbelpool och bastade och fick värsta connections med dem i bubbelpoolen. Det var tre män i 35-40 års-åldern och två par som skulle gifta sig som var på bröllopsmässa. Vi körde en lek som gick ut på att man skulle låtsas vara travhästar och typ "springa" med händerna och lute sig åt massa håll, svårt att förklara med det var jäkligt roligt! . Jag vann by the way. Sedan pratade vi lite allmänt om varför vi var där i Örebro mm och då sa den ena killen (lite halvtjock) att de var där för att de skulle plåtas i badkläder för något märke som gör badkläder och jag gick på det fast de i själva verket var där bara för att softa. Höhö På vägen hem idag stannade vi i hummelsta på en av Sveriges största godisaffär och köpte godis och tillskillnad från Jennifer så tyckte jag godiset var asgott. Orkade däremot inte äta så mycket men det jag åt var ljuvligt.
Tack för en otroligt rolig helg, Madde, Jennifer, Ida, Emma, Johanna och Lina!
BTW, Det kan vara så att Örebro har värdens bästa sushi.
You know you love me.
/ Valda


Man lär sig något nytt varje dag.

Jaha, så du tävlingsdansar, sedan ett ÅR tillbaka Beccis? Bra att jag har fått veta det?
Men, man lär sig något nytt varje dag!
Jaha, godiset på Godisstoppet vid Hummelsta var inte särskilt gott.
Men, man lär sig något nytt varje dag!
Jaha, så Tobias Trollkarl är faktist rolig(såg 'Smartskalle' imorse på hotellet)
Men, man lär sig något nytt varje dag!
Jaha, så B&J's nya smak 'Bohemian Rasberry' var en god rackare!
Men, man lär sig något nytt varje dag!

Det är lite av vad jag lärt mig idag, Vad har du lärt dig?


image431



JJJJJ.

Hysteria

Vi dansade och dansade i fem timmar, ingen vila här inte. Jag var så himla trött och plötsligt när någon gjorde en kul grej så bubblade det hysteriska skrattet upp inom mig. Men det slutade snabbt då Jonathan spände ögonen i mig. Nej! Nu måste jag rusa, bokstavligen.

Släktmiddag comin' right up.

xoxo,
Rebecca
image430
Detta skulle Jag vilja göra. Sova alltså.


Genuines- Riktiga (hrrm) män

Checka bloggen, den är riktigt sköön. Inte visste jag att CS-nördar kunde vara så mångkulturella. :)

Trevlig kväll,
R

Viva la dance!

Jag har just varit på en danskurs med Jonathan och Oksana (bild nedan). Det var mycket roligt och vi gick igenom de flesta swing-danserna. Jag har dansat tävlingsdans sen ungefär ett år tillbaka och den största anledningen till att jag gör det är att jag tycker man känner sig så vacker när man dansar. Uppvisningarna är lätt roligast.

Alla som inte dansar- Börja!

Jonathan Näslund & Oksana Spichak
Kanske känner någon igen Jonathan från Let's Dance där han tävlade med Ebba.

xoxo,
Rebecca


Good Luck

image426
VAD TROR
Du att folk tror om dig: Att jag är konstig.
Du händer i ditt liv om 6 år: 19 år fyllda. Då vill jag ha en lägenhet.
Du händer om 100 år med världen: Jorden är då så förorenad att mänskligheten håller på att döut, usch.
Tror du på gud? Nej.
Tror du på liv på andra planeter? Jupps pupps:)





Japp, nu drog just våran alldelles egna
Valda till ishallen för att värma upp.
Jag drar runt på hotellet & har det allmänt tråk,
böhö. Men jag orkar ärligt inte göra annat.
Lite nervös faktist, kan liksom inte sitta riktigt still.
Madde ligger där uppe & tar en powernap,
Ida är i ishallen & ska tävla förr eller senare,
Emma & Wickan har tävlat, men de har tydligen
slagit sig ned i ishallen de med!





Your one and only, JJJ.


@Örebro

Hej.
Nu sitter jag här på Scandic & har för ett tag sedan tävlat. Det gick bra, floppade tyvärr på min kombination. Hahah, ni fattar ändå inte vad jag snackar om :') . Men jag ligger i sista startgruppen till långa senare ikväll.

Hotellet är fint, precis som Scandic brukar vara, gula rum - check, god frukost - check, massa härliga speglar - check. Ja, jag tror att den uppehåller alla kriterier! Hahah. Nej nu är det typ en kille som vill ha denhär datorn, får snabba upp lite ;) .




Your one and only, JJJ.

Lördag

Godmorgon!
Är i Örebro på tävling och har fått tag på en dator här på hotellet
. Har precis avnjutit en god hotellfrukost med Madde och ska nu upp på hotellrummet och softa. 14:20 ska jag vara i ishallen så jag har goooood tid på mig. Nu ska jag kila!
You know you love me.
/ Valda

Tisdags




Monki, Blueprint, CheapM.


Varit & solat idag. Det var mys, med Valda ofc.
Sitter här på sängkanten & lyssnar på bra musik
snart går bussen till ishallen, sedan bär det av till
Örebro. Tihi. Hoppas att jag har fått med allt, ahja.
Sätter btw en Stor parantes på denna helg, för jag
vill njuta av goda saker, då vi kanske åker förbi
Godispalatset påväg hem; ttyp Sveriges största
godisaffär, hihi. Ses på söndag. Puss, JJJJJJJ.

Fredag

Godmorgon!
Vaknade 07:30 och satte då på radion på mobilen och lyssnade på "Vakna med The Voice". Calle Schulman var där och pratade så det var kul att lyssna till. Sedan slog jag över till en annan kanal, där de sa att de hade lite information om Björn Gustavsson så jag väntade och lyssnade till och med på reklamen på den radiokanalen och sen efter en evighet när de väl skulle berätta om Björn Gusavsson sa de att han fick sin första kyss och blev av med oskulden när han var 20. MEN de två killarna som satt där och berättade denna information sa att det inte trodde på honom utan att han bara körde det som någon grej för att typ verka "oskuldsfull". WHAT?! De jämförde honom med Britney Spears som tydligen sagt att hon blev av med oskulden när hon blev gravid första gången, vilket verkar ganska osannolikt. Cpn, man jämför inte min gullebjörn med Brittan. Thats a fucking rule. Dessutom tror jag på Björn, varför ljuga om en sådan sak, Alla älskar väl inte honom bara för att han blev av med oskluden "sent"?
image424

You know you love me.
/ V B V, (Världens Bästa Valda)


Fredagsmys

image422
Katta, Jag, Linnea.



Vaknade för 24 minuter sedan, typ.
Vill klä på mig & leta upp en bra 2hand
affär. Finns inga superbra sådana vad
jag vet. Nåra tips? Helst mellan
Odenplan & Fridhemsplan.

The best, JJJ.

Godnatt, hoppas att ni sover bra.

Japp, ska aaaalldelles snart sova. Imorgon står sovaut på schemat, men även leka med mina vovvar & äta en munsbit! Efter allt det mysiga ska jag iväg till mitt andra hem för att träna; ishallen. Sedan, sist men inte minst bär det av till Örebro! Det ska bli riktigt mysigt, hoppas att det går bra. Kommer med bilder på måndag troligen.
image421
Drömmer om en latte med massa skum & en macka med peppar på, men nejsan så ska det inte bli. Jag måste bli av med alla dessa beroenden. Nu, direkt.

*godnattpuss*
JJJJJJJ.

Eliot goes fresh.

Halsbandet runt Eliots hals verkar sitta lösare.
Att min syster tog honom till hundfrisören idag
kan mycket möjligt ha något med det att göra.
Nu är Eliot som en ny hund; ny, ren & fräsch.



1- före, 2- efter.



image420
Sötnows!









Your one and only, JJJJ.

Natti

Ligger här i min underbara tempursäng med min laptop. Ska snart sova men innan det ska jag göra min lilla bloggrunda och bla läsa Schulmanbrödernas blogg. Den är bäst! (Näst efter vår då) Höhö.
Imorgon ska jag väl försöka gå upp vid 8- halv 9- tiden. Måste packa inför Örebro och fixa lite. Mami ska även handla lite saker till mig inför tävlingen, Strumpbyxor, vantar och smink. Nice. Klockan 3 är det dags för träning och sen bär det av till gnällbältet.
Nu: Schulmans och sen SOVA!!!
You know you love me.
/ Valda
image417

Chai-té

Jag stör mig lite på folk som säger Chai-té. Chai betyder té. Det blir liksom Té-té. Tomtar. image428

"Talangjakt för mycket speciella (och unika) förmågor.."

Sofia Wistam, en mörkhårig tjej som är snart blir aktuell i Kanal5, ska leda Talang 2008. Ett program där i någon mån förståndshandikappade får visa upp sina Forrest Gump-talanger. Jag blir mycket konfunderad eftersom jag inte förstår varför de ska förstöra det fina rykte de fick med I en annan del av Köping där de verkligen lyfte den allmänna uppfattningen om dem genom att håna utvecklingsstörda i en ny Talang-säsong? Vadå dubbelspel?!

Ni, läsare, måtte förstå att detta inlägg ska ta med en stor dos ironi. Annars förstör man ju det roliga.

xoxo,
Rebecca


Heart shaped

image416
Underbara är dem, £15 på Urban outfitters.
Fina saker har dom allt där! Ska nog ta en sväng förbi där när barnbidraget kommer.. :)

Your one and only, JJJ.

Peppar, ?




uppifrån; zara, lind3x, 2hand, hm, rcmn & en latte, Mums!
(gammal dagens btw, (: )

Dagen har gått segt & nu ligger jag här & lider.
Allt svider & bränner av pepparn' jag ätit.
Ät aldrig för mycket peppar!
I helgen är det tävling i Örebro
& jag är taggad & nervös.
- Önska oss lycka till!


Bäst i alla lägen. /J.

Torsdag

Rätt segt att komma upp i morse även fast jag sovit i ca 8 timmar. Kom upp i alla fall och åt en god och näringsrik fruksot och sedan stjussade Papi mig till skolan. Skönt. Väl i skolan hände det väl inget speciellt direkt. Det var vår idrott- och mattelärares sista dag idag vilket är lite tråkigt eftersom jag tyckte han var bra.
Imorgon bär det av till Örebro efter träningen. Vi ska tävla och jag är LADDAD som få. Ska bli kul! Bo på hotell och få kvalitetstid med Madde.
Nu: Gå till Sickla Kaj och handlade lite kompliteringar till middagen. Faitas blir det. Så jäkla gott!
Bye bye suckers!
image414
Outfit:
Jeans, Levis
Tröja, Mq
Tjocktröja, Carhartt
Skinnimitation, HM
Halsduk, Åhléns
Väska, Second hand
/ Er favorit

Sjukt snygg

image413
Kolla in denna otroligt snygga klänning från Tiger. Den ska bli min om jag så skulle behöva döda för den. Så sjukt jäkla snygg enligt mitt tycke. Inte så fasansfullt dyr heller. Så... Vad väntar jag på?!
/ Valda

Onsdag, en bra onsdag.

Nu har denna onsdagen passerat då. Ganska bra onsdag, inget speciell men ändå bra på något sätt. Började med morgonträning och därefter åkte jag till tandis för att laga min älskade tandställning, kom försent, men lagad blev den i alla fall, så det var ju bra. Sen gick jag till Söderhallarna och köpte lunch, fick vänta i typ en kvart tills de öppnade men det var det värt för Il Piatos sallader är inte att leka med. Sjukt jäkla goda. I skolan hade vi matteprov som jag inte alls var förberedd på och på svenskan förberedde vi en debatt som vi ska ha i klassen. Efter skolan var det hem en snabbis för mellis och sen iväg på nästa träning. Stenhård fys och sen is på det. Härligt!
Hemma blev det en god middag framför TVn med Mami och Papi.
Nu: Ska alldeles strax SOVA!
You know you love me.
/ Valda

Dagen.



Japp, dagen invegs med att vakna, vilket den faktist brukar, hihi. Jag vaknade med en konstig ' moshi ' känsla i hela kroppen. Alldelles varm & mysig var jag inuti. Kan faktist bero på min överkonsumtion av peppar. Var tyvärr tvungen att lämna den mysiga sängen, fast den mysiga känslan har suttit i hela dagen! Sedan var det morgonträning, kom sent till skolan för att vi missade precis rätt tbana. Skola, skola. Dans, det var kul. Vi hade en vikarie vid namn Sofia. Sedan var det hem till mig en stund för att sedan dra iväg till ett träningspass till. På bussen hittade jag en polly på golvet & blev helt galen. Jag var sååå nära på att bara stoppa in den i munnen.. usch. Sedan kom jag hem & åt massa mat. Måste sluta när jag är mätt i fortsättningen. Nu ligger jag & halvsover i min mysiga säng. Ska snart ta ut hundarna på en sista promenix. Sen ska jag sössa.
-1 Eliot, systers hund. - 2 Bossi, min min min.



Your one and only,
Jennifer.

Laughing out loud.

HAHAHAHAHA.
Citat ur Blondinbella's blogg:

" Just det! Såg att det fanns en tävling som
cirkulerar på folks bloggar som handlar om
att man ska få pengar om man lyckats
spy på mig och fotografera det. 500 kronor
får man. 500 spänn, är jag verkligen värd så lite?!
"



Detdär måste varit en av de roligaste sakerna jag läst på länge :') .
Om jag orkade anstränga mig skulle jag anmäla mig!
- Hahah.


Your one and only,
Jennifer.

Chuppaallaglada.

Idag hade jag tänkt att städa mitt rum och lägga ut englands bilderna på denna fina sajt. Dock kom inget true. Som vanligt.

Nu: Skriva en labbrapport om sperma (haha).

Dagens:
image410
Klänning: Accessories London
Scarf: .River.Island.2.look.beutiful.
Strumpbyxor: På benen

xoxo,
Rebecca

Godnatt

Nu, mina vänner, är det dags för mig att krypa till kojs.

NATTI NATTI
/ Valda


Tv- kväll

Sitter och kollar på Bygglov tv 4. Bra program tycker jag och nu när jag sett klart på Gossip girl så behöver jag inte kolla nu. Senare blir det I huvudet på Gynning men jag kommer inte att kolla på hela för 21:30 är det klass 9A och det är faktiskt ett mycket intressant program som jag har kollat på några gånger. Åter till TVn!
Ps. Inga godsaker idag för min del, tillskillnad från en viss Jennifer som inte kan motstå frestelsen. Höhö. Jag är bäst!
/ Valda
image408

Mr X & Blondinbella.


image407


Japp, här har ni honom. Tro det eller ej. Dom passar bra ihop tycker jag.
- Tjohej! J.

Ledsen för det.

Hej,
Japp, idag kunde jag inte hålla mig längre när någon tom bjöd mig på godis. Jag tog bara en tack & lov! Annars har det gått bra, ska hämta lite frukt & yoghurt tror jag. Puss.

image406



You know you love me, xo xo
Jennifer.

Love at first sight.

Japp, Anna Sui är det. & jag tror nog att bilden talar för sigsjälv.
image405







Always the best,
Jennifer.

Känner mig som en ny människa

Underbart!
Blev ett riktigt hemmaspa med ansiktsmask, peeling, hårinpackning, tända ljus och väldoftande oljor mm. Började med ansiktsmasken som jag gjort av äggvita, honung och gurkbitar på ögonen. Gurkorna återfuktar och ger huden näring, äggvitan får bort orenheter och synliga porer och honungen återfuktar och gör huden mjuk, passar speciellt bra till torr hud. Sedan peelade jag hela kroppen med havssalt och olivolja. I badet hade jag en olja från The Body Shop som doftar citron. Använde mig även av tvålar och schampoo från Lush och hårinpackning som jag lät sitta i ett tag. Avslutade det hela med en iskall dusch för att stänga porerna. Efter badet så smörjde jag in mig med en lotion som ser ut som en tvål men när man tar den på huden smälter den och blir som en lotion, även den från Lush. Passade även på att fixa naglar mm.
Skönt att göra sådant här ibland, det är lätt, det gäller bara att ta sig tid och slappna av när man väl gör det. Det är verkligen superskönt och nu är jag Fit For Fight för två veckor av massa skola och träning!
Du vet att du älskar mig.
/ Valda
image402image403image404

Fint.

Jag tycker att dessa tights var fina, något att inhandla kanske? Kanske. Jag har faktist redan förälskat mig i ett par silvriga på hm, de är nyinkomna. Ska kanske inhandlas nästa månad, ja.. det står mellan dem & dessa dårå.
(Ska inte köpa båda, för jag har planerat att spendera pengarna på annat. Kom igen, bara ETT par tights per månad!)
Vad tycker ni?
image401
Bild: jattemycketklara.blogg.se












You know you love me, xo xo
Jennifer.



Back to reality.

Hej!
Nej, jag har inte gått under jorden. -->
Nu är jag tillbaka från blåsiga England! Det blev lite M.T. besök, London eye och en hel del is och resturanger. Jag tränade för fullt och steg upp vid 6 nästan varje morgon. Men det var det värt (har aldrig sett så mycket snygga killar på samma isbana). Även har jag hört de r o l i g a s t e citaten i hela mitt liv och blivit förförd av den engelska artigheten (men även missledd av den svenska oartigheten som ännu är kvar i Svealand). Jag tog mark i Sverige i söndags och sen dess har jag haft fullt upp.

The pics will come men just nu har jag inte tid. Ska vidare till nästa äventyr för dagen.

Jag vet att ni saknat mig,

Rebecca

Tisdag

Hemma. Har varit i skolan och haft idrott och nu har jag precis ätit sushi till lunch, gott! Måste verkligen ta tag i mitt pluggande så det ska göras idag, skulle egentligen kört "islösa" idag men det blev flyttat tills imorgon så jag funderar faktiskt på att ta en träningsfri dag idag. Annars springer jag till gymmet, får se. Haha Tänkte även ta ett bad och köra ett litet minispa, vilket är skönt så här i början av veckan. Har sådan enorm träningsverk så jag vet inte vad! Inte kan jag dra mig till minnas från var den kommer heller? Kanske löpningen igår eller pilatespasset vi körde för någon dag sedan.
Nu: Sätta igång med pluggandet!
You know you love me.
/ Valda
image400
Slänger ut en bild som får mig att längta till helg!

Kommer påskharen i år, tro?

FUCK vad jag längtar till påsken. LOV, VM och GODIS! Ska bli så kul att åka till Göteborg och se alla stjärnor, skönt med ännu ett lov och detta lov blir lite mer träningsfritt också vilket kan vara otroligt skönt ibland, och så är det det här med godiset. Jag älskar påskgodis, alltså inte de där äckliga färgglada äggen med något äcklgt vitt grejs i utan de goda chokladäggen och kaninerna mm. Sedan får jag som alltid en påskpresent också och det är ju alltid kul. Skulle inte sitta helt fel med ett par skor, en klänning eller ja, jag är öppen för det mesta.
2 veckor kvar till VM 3 veckor kvar till Påsklov, GE MIG!
image399
Skulle inte tacka nej till denna fina sko.
/ Valda

Måndag

Måndagar, ja vad ska man säga?!
Började med skola sen träning och sen hem till middagen som var tacos och TV. Något som underlättat hela denna dag är att Papi har kört mig till skolan, till träning och hem. Nice.
Imorgon är det idrott klockan 11 och sen ska jag till operan med Rebecca igen tror jag.
Nu: Nörda mig lite framför dator innan det är dags för bädden, kanske även ska läsa något trevligt?
Ps. Inget godis eller godsaker för mig idag.
You know you love me.
/ Valda



Tävling!

Japp, tävling. & jag vill vinna.
image398
Fint armband, länk.



JJJ.

Dagens önskeklädsel.

Eller ja, till i sommar.
En varm skön sommarkväll,
sitter man på stranden med
några goda vänner & grillar.
Solen lyser vagt vid horisontlinjen.
- konstpaus
Är inte det fantastiskt så säg!
image397







You know you love me, xo xo
Jennifer.

Today is a day to celebrate.

Yes, it truly is! Idag har jag klarat det, jag har inte ätit en tugga godis på hela dagen! Jag är allmänt bäst. Däremot är inte måndagar det, gick upp mer än en timme för tidigt, & kunde inte somna om.. har sovit påtok för lite inatt. Iallafall, skolan rullade på som vanligt. Sen var det träning, oj vad jobbig fys vi hade! Vi sprang från solna nästan ända till karolinska. Duktigt, då jag inte är bästa springaren direkt. Kommer nog ingen dagens denna vecka heller, jag älskar att springa runt i mina mjukisar nämligen, känns lite lamt att lägga upp dem varje dag ..öh.

image395
Minimarketjackan skulle inte sitta helt fel, någon?



You know you love me, xo xo
Jennifer.

Bikini.. ?

Japp, så vare! Bikini.. hm.
Jag har ingen aning vad jag
ska ha för bikini, detta kallar
jag ångest. Dessa är lite fina iofs.

Bilderna är från Modezine.com & ellos.se


You know you love me, xo xo
Jennifer.

Imorgon.

Imorgon ska jag ta ett stort kliv,
in i mitt nya liv.


Japp, ni hörde rätt! Jag SKA ändra på mig. Jag ska sluta med godis tills påsk. Man mår mycket bättre då, plus att man får en hälsosammare kropp, vad kan gå fel? Inget enligt mig, ja.. förutom att jag är jordens största godisgris. Det kommer bli tufft, men jag SKA klara det. Jag lovar att skriva om det dagligen, & jag SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA klara det.
Sen ska jag ta upp ett till ämne,
- Söndagsångest.
Jag lider av denna sjukdom, om jag gör! Jag vill verkligen inte att kvällen ska taslut. Jag vill inte att lovet ska försvinna. Nej, nej, NEJ. Precis som Valda säger;
"Jag vill inte gå i skolan, alltså när jag väl är där så är det lugnt men att ta sig tid till att gå dit, få massa skolarbete som ska göras och så, åhh jag vill INTE!"
Så sant, så sant. Sov gott alla där ute.









You know you love me, xo xo
Jennifer.

Söndags/ lov- ångest

Söndagsångest som vanligt... Jag vill inte gå i skolan, alltså när jag väl är där så är det lugnt men att ta sig tid till att gå dit, få massa skolarbete som ska göras och så, åhh jag vill INTE! Skulle inte vara helt fel att typ träna på "heltid". Typ träning på morgonen sen träffa någon kompis och lite så och sen träna på kvällen. Inte helt fel va?!
Men men, tre år kvar... och sen typ 711 år på högskola men då får man i alla fall välja mer fritt vad man vill hålla på med.
Påsklov snart i alla fall, längtar redan! Bara två veckor kvar och det ska bli så jäkla kul för då är det ju VM i Göteborg. Då får jag även äta det efterlängtade godiset. Haha
Nu ska jag i alla fall snart krypa till kojs för att gå upp relativt tidigt för att gå i skolan imorgon!
Godnatt!

Söndag

Dagen idag har varit slapp, förutom träningen då. Gick upp vid tio åt frukost och sedan har jag bara legat i soffan och glott på tv. Såg bla reprisen av Let´s dance eftersom jag inte var hemma i fredags och kollade... Har inte alls följt det denna sesång, men jag hejar i alla fall på Danny pga gamla meriter (hans utseende och charm). Åkte till träningen med Papi, tränade 17:30-19:30 och sen åkte jag hem i sällskap med Johanna. <3
Nu: Middag och TV!
You know you love me.
/ Valda
image389

Vem har bäst självförtroende, Valda eller Zlatan?

image388
Jag är typ ödmjukast.

Dagen som varit.



Det regnar idag, min näsa är jättestor
& rosa läppar är fint. Hoppas ni har haft
en bra dag idag, jag hade det bäst med
min alldelles egna Valda. Sug på det.

You know you love me, xo xo
Jennifer.

Stan

Hemma efter en häktiskt och mycket rolig dag på stan. Var I stan vid tio, mötte Jennifer och vi började vår runda. Hittade såklart en massa snygga saker, framför allt jackor, och en sjuuuuukt snygg klänning från tiger som jag SKA ha. SÅ det så. Blev inga skor men jag fick mycket insiration och nu vet jag hur de ska se ut. Till lunch blev det frukt och en smörgås som jag tog med mig, ekonomisk som jag är, haha, det var nog första gången i världshistorien som jag inte köpte lunch ute på stan. Kändes bra i alla fall och sen när jag mötte Mami så fick jag en supersnygg tröja från Monki och massa saker från The Body Shop och Lush. Älskar de affärerna. På The Body Shop fick man en jättefin neccesär med lite grejer i om man handlade för över 400 kronor och det kom vi snabbt upp i.
Nu har jag precis tagit ett varmt skönt bad och sitter här med en ansiktsmask, ute regnar det och det är allmänt mysigt!
Så...
Tjing tjong
You know you love me.
/ Valda


Lördag

Godmorgon!
Gick upp vid halv åtta- åtta och åt fruksot med Mami. Nu städar jag rummet och ska snart bege mig in till stan för att förhoppningsvis köpa ett par gulliga skor.
Nu: Göra mig iordning, mm!
You know you love me.
/ Valda


Vackert.

Detta är underbart vackert. Som fin poesi. Fast i fotografiform.
image382
image383
image384
image385
Källa.
JJJJJ.

RSS 2.0